Παναγιωτόπουλος - Χαρδαλιάς στην κηδεία του θρυλικού στρατηγού των ειδικών δυνάμεων Κωνσταντίνου Κόρκα (εικόνες)

Παναγιωτόπουλος - Χαρδαλιάς στην κηδεία του θρυλικού στρατηγού των ειδικών δυνάμεων Κωνσταντίνου Κόρκα (εικόνες)

Το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Κόρκα, τον τελευταίο Ιερολοχίτη που πέρασε στο πάνθεον των ηρώων του ελληνικού έθνους, είπε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος καθώς και ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς παρέστησαν σήμερα Τρίτη 31 Μαΐου 2022 στην εξόδιο ακολουθία του στρατηγού Κωσταντίνου Κόρκα, που τελέστηκε στο Κοιμητήριο Παπάγου με τις προβλεπόμενες στρατιωτικές τιμές.

Παρόντες στην κηδεία του «θρύλου» των ειδικών δυνάμεων ήταν επίσης ο βουλευτής Βορείου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιος Κουμουτσάκος, ο ανεξάρτητος Βουλευτής Α' Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο υπαρχηγός ΓΕΝ υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης ΠΝ.

F3

Την τελετή παρακολούθησαν επίσης ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας και επίτιμος Α/ΓΕΣ στρατηγός Φραγκούλης Σ. Φράγκος, ο τέως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και επίτιμος Α/ΓΕΣ, στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής, το μέλος Δ.Σ. της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Σκαρμαλιωράκης, και άλλοι απόστρατοι και εν ενεργεία αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού.

F2

F9

#ΝΙΚΟΣ_ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ #ΝΙΚΟΣ_ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ #ΥΠΟΥΡΓΟΣ_ΕΘΝΙΚΗΣ_ΑΜΥΝΑΣ #ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ_ΕΘΝΙΚΗΣ_ΑΜΥΝΑΣ #ΚΗΔΕΙΑ #ΙΕΡΟΣ_ΛΟΧΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/jThELVe
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη