-->

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Η απάντηση της Λένας Δροσάκη για το επεισόδιο με την Ελπίδα Νίνου (βίντεο)

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Η απάντηση της Λένας Δροσάκη για το επεισόδιο με την Ελπίδα Νίνου (βίντεο)

Τη δική της απάντηση για το επεισόδιο που φέρεται να δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και την σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, έδωσε η Λένα Δροσάκη.

Μιλώντας στο mega  η γνωστή ηθοποιός Λένα Δροσάκη, υποστήριξε μεταξύ άλλων πως «όλοι εμείς ουδέποτε θα προβαίναμε σε πράξεις βίας απέναντι σε έναν άλλον άνθρωπο στο πλαίσιο μίας επίπονης δικαστικής διαδικασίας».

«Με ρωτούν από χθες το πρωί αρκετοί άνθρωποι τι συνέβη έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου σε μία διακοπή της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Τους απαντώ τίποτε νέο και διαφορετικό από αυτά που γίνονται εδώ και δύο μήνες περίπου μέσα ή έξω από το δικαστήριο στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκφοβισμοί, απειλές, τραμπουκισμοί, ειρωνεία και ηθική απαξίωση όλων μας. Όλων εκείνων που καταγγέλλουν, όλων εκείνων που συμπαραστέκονται, όλων εκείνων που σέβονται και αναγκάζονται να προστρέξουν στη δικαιοσύνη για να απαιτήσουν τον δικό τους σεβασμό.

Ένα δικαστήριο για όλους εμάς είναι μία ιερή διαδικασία. Όλοι εμείς, φύση και θέση, δε θα προβαίναμε σε πράξεις βίας, ή παραβατικής συμπεριφοράς απέναντι σε έναν άλλον άνθρωπο στο πλαίσιο μίας επίπονης δικαστικής διαδικασίας, στη διάρκεια της οποίας προσπαθούμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια.

Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται ή διαδίδεται από διάφορους, απλώς αποτελεί διαιώνιση του εκφοβισμού μας και ευτελισμού της προσωπικότητας όλων μας. Για όσους έχουν την παραμικρή αμφιβολία, ας έλθουν να το διαπιστώσουν μόνοι τους. Θα μας βρουν εκεί», δήλωσε η ηθοποιός.

#ΠΕΤΡΟΣ_ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ #ΛΕΝΑ_ΔΡΟΣΑΚΗ #ΕΛΠΙΔΑ_ΝΙΝΟΥ #ΔΙΚΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/pG34H2q
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->