Στις φλόγες δεκάδες βίλες πολλών εκατομμυρίων στην Καλιφόρνια (εικόνες, βίντεο)

Στις φλόγες δεκάδες βίλες πολλών εκατομμυρίων στην Καλιφόρνια (εικόνες, βίντεο)

Μια πολυτελής παραθαλάσσια γειτονιά στη Νότια Καλιφόρνια εκκενώθηκε την Τετάρτη μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε - και εξαπλώθηκε γρήγορα λόγω των θυελλωδών ανέμων - καίγοντας τουλάχιστον 20 βίλες.

Εκατοντάδες στρέμματα έχουν γίνει στάχτη στη Laguna Niguel, παραθαλάσσια γειτονιά της Νότιας Καλιφόρνια.

Οι πρώτες αναφορές για πυρκαγιά στη Laguna Niguel ήρθαν γύρω στις 2:45 μ.μ., ενώ μέχρι τις 6 το απόγευμα είχε κατακάψει περίπου 200 στρέμματα και δεκάδες κατοικίες.

Πολλές επαύλεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων ήταν μεταξύ των κατοικιών στην πολυσύχναστη γειτονιά που τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματούχοι κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Laguna Niguel για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της πυρκαγιάς.

#ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ #ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ #ΒΙΛΕΣ #ΦΩΤΙΑ #ΗΠΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/kosmos/384938/stis-floges-dekades-viles-pollon-ekatommyrion-stin-kalifornia-eikones-vinteo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη