Δάκης: Συντετριμμένοι στο τελευταίο «αντίο» συγγενείς και φίλοι του σπουδαίου ερμηνευτή

Πηγή: eurokinissi

Το τελευταίο "αντίο" είπαν σήμερα στον Δάκη συγγενείς, φίλοι και απλοί άνθρωποι που τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του.

 

Η κηδεία του αγαπημένου ερμηνευτή που έχει συνδέσει τη φωνή του με το καλοκαίρι, τελέστηκε στο κοιμητήριο Γλυφάδας.

Ο Δάκης έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, σε ηλικία 79 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο. Η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή το τελευταίο διάστημα είχε επιβαρυνθεί, όπως είχαν κάνει γνωστό οι καλοί του φίλοι. Στις αρχές Μαΐου μάλιστα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια.

Στο κοιμητήριο Γλυφάδας βρέθηκαν για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους φίλο, αρκετοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων, η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ, η οποία ήταν κι εκείνη που γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου του Δάκη, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός, ο Μάκης Δελαπόρτας, η Σόφη Ζανίνου, η Πωλίνα, η Μπέσσυ Αργυράκη, η Σοφία Βόσσου, ο Κώστας Πρέκας, η Ελπίδα, ο Κώστας Μπίγαλης, ο Τόνυ Σφήνος, ο Νίκος Αποστολόπουλος κ.α.

#ΔΑΚΗΣ #ΚΗΔΕΙΑ #ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/sE31uco
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη