Σίγησε η ιστορική φωνή του Big Brother, πέθανε ο Γιώργος Μελισσινός

Πηγή: rockfm

Σε πένθος «βυθίστηκε» σήμερα (31/5) ο ελληνικός κόσμος της ροκ μουσικής καθώς έφυγε από την ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Γιώργος Μελισσινός.

 

Από τη ζωή έφυγε στα 67 του χρόνια ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Μελισσινός.

Ξεκίνησε να παίζει κιθάρα με ένα σκουπόξυλο, σε ηλικία μόλις επτά χρονών και μέχρι τα έντεκά του κατάφερε να παίζει κανονικά.

Συμμετείχε σε αμέτρητα συγκροτήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα Grammy ή ένα MTV Award.

Ραδιόφωνο έκανε για πρώτη φορά σε μια ταράτσα στην Ηλιούπολη, γύρω στα δεκατρία του μαζί με έναν συνομήλικο.

Αργότερα, για χρόνια έκανε εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο.

Όταν δεν έκανε εκπομπές στον 969 Rock FM, σκηνοθετούσε ταινίες μικρού μήκους, video art, διαφημιστικά σποτ και (σπάνια) video clip. Επιπλέον, έγραφε σενάρια και κάποιες φορές σε περιοδικά και εφημερίδες. Έχει υπάρξει διευθυντής σε γνωστά περιοδικά. Επίσης, ήταν η φωνή του γνωστού ριάλιτι, «Big Brother».

Σπούδασε αρχιτεκτονική και σκηνοθεσία σε Φλωρεντία, Παρίσι, Λονδίνο.

Έζησε, δούλεψε στις ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Αργεντινή, Νοτιοανατολική Ασία.

{https://ift.tt/zSUJQRP}

 

#ΠΕΝΘΟΣ #ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ #BIG_BROTHER #ΜΟΥΣΙΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ES4tmdM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη