Απόστολος Λύτρας: «Γιατί παραιτήθηκα από την υπόθεση της Πάτρας», τι είπε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Απόστολος Λύτρας: «Γιατί παραιτήθηκα από την υπόθεση της Πάτρας», τι είπε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, εξήγησε το πρωί της Τρίτης τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση από την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

«Σύμφωνα με τον νόμο, απαγορεύεται στον δικηγόρο που εκπροσωπεί δύο ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι, να αναλάβει τον ένα εκ των δύο. Γνώριζα διάφορα πράγματα ξεχωριστά και από τους δύο. Δεν θα ήταν δεοντολογικό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λύτρας.

Σχετικά με τη φήμη ότι ο Μάνος Δασκαλάκης κατηγόρησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά, ο κ. Λύτρας το διέψευσε κατηγορηματικά. «Όσες φορές είχαν συναντηθεί, ο σύζυγός της ήταν υποστηρικτικός απέναντι της» σημείωσε.

Από κει και πέρα, σχετικά με την απόφαση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να «πετάξει» τη μάσκα αποκαλύπτοντας το πρόσωπό της, σχολίασε:

«Το μήνυμα που περνάει η Ιωάννα σε όλους μας είναι ότι δεν το βάζουμε κάτω και ότι και να συμβεί η ζωή συνεχίζεται και θέλει αγώνα και προσπάθεια. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μία συζήτηση για τα πρότυπα που έχουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/kXslUzc
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη