Τελικός Κυπέλλου: Αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα στο ΟΑΚΑ, καθυστέρηση στην ώρα έναρξης (βίντεο)

Τελικός Κυπέλλου: Αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα στο ΟΑΚΑ, καθυστέρηση στην ώρα έναρξης (βίντεο)

Η αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο ΟΑΚΑ από τα δακρυγόνα και τις φωτοβολίδες οδήγησε την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, σε καθυστέρηση (η σέντρα ήταν προγραμματισμένη για τις 20:00).

Ειδικότερα, ενώ είχε πραγματοποιηθεί η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και οι δύο ομάδες ήταν έτοιμες για τη σέντρα, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ματέου Λαόθ, διέταξε την επιστροφή στα αποδυτήρια ελέω αποπνικτικής ατμόσφαιρας.

Τα καπνογόνα και δακρυγόνα εμπόδιζαν τους ποδοσφαιριστές να αναπνεύσουν, με τον Ισπανό ρέφερι να οδηγείται στην παραπάνω απόφαση.

Τελικά η κατάσταση εκτονώθηκε μισή ώρα αργότερα και στις 8:32 ξεκίνησε το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα, είχαν ξεσπάσει επεισόδια στις εξέδρες αλλά και μικροένταση στο ταρτάν του ΟΑΚΑ.

Η ένταση δημιουργήθηκε από μερίδες οπαδών και των δύο φιναλίστ που τα... έβαλαν με τους αστυνομικούς.

Μάλιστα, οπαδοί πέταξαν αντικείμενα και καπνογόνα, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης

Τα επεισόδια στις εξέδρες του ΟΑΚΑ έγιναν κοντά στις «νεκρές» ζώνες για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, που έχουν προβλεφθεί σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛΑΣ, περίπου 45 λεπτά πριν τη «σέντρα» του τελικού.

Μπουνιές στον αγωνιστικό χώρο!

Λίγο αργότερα ξεκίνησε νέος κύκλος έντασης, καθώς οπαδοί των δυο ομάδων αντάλλασσαν γροθιές στον στίβο του γηπέδου, σε απόσταση αναπνοής από τα ΜΑΤ τα οποία επενέβησαν όταν επί της ουσίας είχε σχεδόν εκτονωθεί η κατάσταση.

Μια μικρή ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ, περίπου έξι – επτά άτομα, κατάφερε να βρεθεί στον στίβο του ΟΑΚΑ, όπου αντίστοιχα βρέθηκαν άλλα τόσα άτομα από την πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού και η σύγκρουση σώμα με σώμα δεν άργησε να έρθει.

Υπήρξε και ανταλλαγή φωτοβολίδων, με τους οπαδούς μετά από λίγο να επιστρέφουν στις θέσεις τους, κι αφού είχαν επέμβει στο μεταξύ και τα ΜΑΤ.

5605492

#ΤΕΛΙΚΟΣ_ΚΥΠΕΛΛΟΥ #ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ #ΟΑΚΑ #ΟΠΑΔΟΙ #ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ #ΤΕΛΙΚΟΣ_ΚΥΠΕΛΟΥ_ΕΛΛΑΔΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/pMe0bW8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη