Οι παίκτες του Παναθηναϊκού γιόρτασαν την κατάκτηση του Κυπέλλου, «το έκαψαν» στον Αργυρό μέχρι το ξημέρωμα (εικόνες, βίντεο)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού γιόρτασαν την κατάκτηση του Κυπέλλου, «το έκαψαν» στον Αργυρό μέχρι το ξημέρωμα (εικόνες, βίντεο)

Το έκαψαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό οι παίκτες και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού «γιορτάζοντας» το 19ο Κύπελλο Ελλάδας της Ιστορίας του «Τριφυλλιού» και την επιστροφή στους τίτλους μετά από οκτώ χρόνια.

Με την ψυχή τους γιόρτασαν την κατάκτηση του τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού, λίγες ώρες μετά τον επεισοδιακό τελικό με τον ΠΑΟΚ, σε νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έκλεισαν το... ραντεβού από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου κι αφού έστησαν ένα πρώτο... πανηγύρι, φωνάζοντας συνθήματα της ομάδας τους, αλλά κι ένα-ένα τα ονόματα των παικτών γύρω από έναν κύκλο, με τον κάθε παίκτη να χορεύει ακούγοντας το όνομά του.

3512454

Στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσαν το «παρών» κι εκατοντάδες φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τραγουδούσαν συνθήματα, αλλά και τον ύμνο της ομάδας, ενώ το τρόπαιο έγινε αντικείμενο του... πόθου για όλους, που ήθελαν να βγάλουν μία φωτογραφία, κρατώντας το.

3512501

Το «κλου» της βραδιάς, δεν ήταν άλλο απ' τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο, αποδεχόμενος την... πρόκληση του Κωνσταντίνου Αργυρού και τραγούδησε σε εξαιρετικά ελληνικά το τραγούδι "Τι να το κάνω" του Έλληνα τραγουδιστή από την αρχή μέχρι το τέλος, ξεσηκώνοντας το μαγαζί.

3512506

Ακολούθησε ένα δεύτερο... ιταλικό ρεσιτάλ απ' τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έκανε σαν... μικρό παιδί και τραγούδησε με πάθος το "Bella Ciao", ενώ την παράσταση έκλεψε κι ο Γιάννης Κώτσιρας με το ζεϊμπέκικό του, που συνοδεύτηκε από πάρα πολλά λουλούδια από συμπαίκτες και λοιπούς θαμώνες.

#ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΚΥΠΕΛΛΟ_ΕΛΛΑΔΟΣ #ΓΛΕΝΤΙ #ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΑΡΓΥΡΟΣ #ΠΑΙΚΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/fDiF6Uo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη