Επέστρεψε η «κανονικότητα» με κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αθήνας

Επέστρεψε η «κανονικότητα» με κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αθήνας

Μαζί με τους εκδρομείς επέστρεψε και η κίνηση στους δρόμους, σε ποιες περιοχές παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα.

Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» ξανά όσοι οδηγοί κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, καθώς οι εκδρομείς του Πάσχα επέστρεψαν στο Λεκανοπέδιο, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το «φρακάρισμα» αρκετών δρόμων με τους οδηγούς να δοκιμάζονται σε Κηφισό, Κηφισίας και άλλες αρτηρίες του λεκανοπεδίου.

Στον Κηφισό το πρόβλημα ειναι έντoνo στον κόμβο Μεταμόρφωσης αλλά και στις Τρεις Γέφυρες.

Αυξημένη ειναι η κίνηση και στην Κηφισίας σχεδόν σε όλο το μήκος της όπως και στην άνοδο της Συγγορύ από το ύψoς του Αγίου Σώστη.

Πυκνή η ροή των οχημάτων σε Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Σοφίας, Αμαλίας, Αλεξάνδρας κατα διαστήματα, περιφερειακό Καρέα και λ. Κατεχάκη.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα σε δρόμους του Πειραιά και της Νικαιας όπως και στην Ποσειδώνος το ύψος του Ν. Φαλήρου στο ρεύμα προς Πειραιά.

kinisi 34

Αναλυτικά

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από Γέφυρα Μεταμόρφωσης έως τα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί έως Διυλιστήρια. Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο εμπορικό λιμάνι στο Νέο Ικόνιο λόγω και των κινητοποιήσεων εργαζομένων στην Cosco.

Μεγάλες οι καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, τον Περιφερειακό Δραπετσώνας, τη Λεωφόρο Σχιστού προς Κερατσίνι κα στην κάθοδο της Γρηγορίου Λαμπράκη έως τον Άγιο Αντώνιο.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Παραλιακή ανά τμήματα και στα δύο ρεύματα. Μποτιλιάρισμα στους δρόμους γύρω και προς το λιμάνι του Πειραιά. Δύσκολη η Λεωφόρος Αμφιθέας προς τη Λεωφόρο Συγγρού. 

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ.Συγγρού από τον Άγιο Σώστη έως τη Διάκου. Μποτιλιάρισμα στην Λ.Γαλατσίου προς τη Λ. Βεΐκου και στη Λ. Βεΐκου προς τη Λ.Γαλατσίου. Δύσκολη η Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα  και από Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας. Δύσκολη και η κάθοδος της Λ.Μεσογείων αλλά και η Αττική οδός στα δύο ρεύματα μεταξύ Μεταμόρφωσης και Δουκίσσης Πλακεντίας.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/DK7Y3um
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη