Παπαϊωάννου: Οι μεγάλοι μας θέλουν φτωχούς και του χεριού τους...

Τι είπε για την υπόθεση του Παναιτωλικού ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας

Τον προβληματισμό του τόσο για την καθυστέρηση των μπαράζ, με αφορμή τη δικαστική εμπλοκή του Παναιτωλικού σε υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού, όσο και για τα λεφτά που δεν έχουν λάβει οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 από το στοίχημα, εξέφρασε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Μιλώντας την Τρίτη (24/5) στην ΕΡΤ 3, ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας ανέφερε σχετικά με τους Αγρινιώτες: «Η Λαμία το βιώνει όλο αυτό με μία αβεβαιότητα. Αυτό είναι το μεγαλείο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν υπάρχει κάτι στην υπόθεση του Παναιτωλικού δεν θα έπρεπε να έχει πάει τόσο μακριά. Είναι λάθος ακόμα και για τον ίδιο τον Παναιτωλικό.

Πολλά ακούμε για το στοίχημα στην Ελλάδα, είναι το σαράκι που τρώει όλες τις ομάδες. Πρέπει να μπουν συγκεκριμένα όρια και τιμωρίες, γιατί δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα για εμάς τους ιδιοκτήτες».

Και πρόσθεσε αναφορικά με το θέμα των χρημάτων από το στοίχημα: «Από το στοίχημα διεκδικούμε κάποια χρήματα για να θωρακίσουμε τις ομάδες μας και δεν ξέρουμε καν πότε θα πάρουμε τι. Συμμετέχουμε στο στοίχημα σαν ομάδες και παρά τα προβλήματα υπολογίζουμε σε αυτά τα χρήματα. Οι μεγάλοι μας θέλουν φτωχούς και του χεριού τους».

www.a-sports.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη