Βέροια: Θέλει επικύρωση βαθμολογίας και να γίνουν τα μπαράζ με Λαμία

Η Βέροια, με ανακοίνωσή της, κάνει γνωστό ότι προσέφυγε στο Διαιτητικό της ΕΠΟ ώστε να επικυρωθεί η βαθμολογία, να μην περιμένει την απόφαση για την απόφαση του Παναιτωλικού και να γίνουν κανονικά τα μπαράζ με Λαμία.

Το μεγαλύτερο συνέδριο για προπονητές ποδοσφαίρου, γυμναστές, αναλυτές scouter και όλους τους επιστημονικούς συνεργάτες έρχεται αποκλειστικά από το Gazzetta. Κλείσε θέση τώρα!

Η Βέροια έχασε την άνοδο από τον Λεβαδειακό και θα διεκδικήσει τη θέση της στη Super League Interwetten μέσω της διαδικασίας των μπαράζ με τη Λαμία. Η ομάδα της Ημαθίας προσέφυγε στο Διαιτητικό της ΕΠΟ, ζητώντας την επικύρωση της βαθμολογίας ώστε να διεξαχθούν κανονικά τα ματς με τη Λαμία ανεξάρτητα από το πότε θα τελεσιδικήσει η απόφαση για την υπόθεση του Παναιτωλικού (έχει πάρει αναβολή η εκδίκαση).

Η ανακοίνωση της Βέροιας:

«Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης του Δ.Σ. της SL1, “περί μη επικύρωσης της βαθμολογίας των play-outs της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 για πρωτάθλημα της Super League 1”.

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια διά του νομικού της επιτελείου, αναπτύσσει την επιχειρηματολογία της και ασκώντας τα δικαιώματά της έχοντας άμεσο έννομο συμφέρον, ζητεί από την ΕΠΟ:

-Να ακυρωθεί η από 19/05/2022 απόφαση του Δ.Σ. της Super League περί μη επικύρωσης της βαθμολογίας των play-outs.

-Να επικυρωθεί η τελική βαθμολογία των αγώνων play-outs ή όπως άμεσα συγκληθεί το Δ.Σ. της Super League 1 προς τη νόμιμη επικύρωση αυτής».

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη