Αργαλαστή: Φως στον μυστήριο θάνατο του εστιάτορα από το Βόλο, ανατρέπουν τα πάντα οι μάρτυρες (βίντεο)

Αργαλαστή: Φως στον μυστήριο θάνατο του εστιάτορα από το Βόλο, ανατρέπουν τα πάντα οι μάρτυρες (βίντεο)

Φως στον μυστήριο θάνατο του εστιάτορα που έχασε τη ζωή του στην Αργαλαστή του Πηλίου αναμένεται να ρίξουν οι τελευταίες έρευνες. Πώς ανατρέπουν τα πάντα οι μάρτυρες. Εμφανώς συγκινημένη μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη και  μητέρα του Δημήτρη Κούτλαγκα.

Η ίδια κάνει λόγο για ένα φιλότιμο, εργατικό και ήσυχο παιδί. «Να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της», είπε μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Ο Δημήτρης ήξερε ξένες γλώσσες, αγαπούσε τον κόσμο όλο και είχε σώσει ένα παιδάκι της γειτονιάς από βέβαιο θάνατο. Έπεσε μπροστά από ένα αυτοκίνητο και το άρπαξε. Από την ώρα που πέθανε ο πατέρας του, δεν έφυγε ποτέ από κοντά μου. Μου έλεγε "μάνα δε θα σ' αφήσω ποτέ" και έφυγε χωρίς να το θέλει. Από μικρός έλεγε ότι ήθελε να μείνει στο μαγαζί και να το δουλέψουμε μαζί. Είναι ταβέρνα με 90 χρόνια παράδοση», πρόσθεσε.

Το τηλεφώνημα από τον Μπόρις Τζόνσον

Αναφερόμενη στο περίεργο «ατύχημα» που είχε ο γιος της, είπε πως αρκετός ήταν ο κόσμος που ευαισθητοποιήθηκε, ακόμα και ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Με πήρε τηλέφωνο μέχρι και ο Μπόρις Τζόνσον, ο Βρετανός πρωθυπουργός, ο οποίος είναι τακτικός πελάτης για πολλά χρόνια. Έμαθε τι είχε συμβεί και ενδιαφέρθηκε. Του είπα ότι περιμέναμε το μόσχευμα από την Αμερική και μου πρότεινε όταν συνέλθει να τον πάμε στην Αγγλία για να γίνει καλά. Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, είχε πάρα πολλούς φίλους. Ένας από αυτούς ήταν και ο Ρότζερ Γουότερς, αλλά τι να τα κάνω όλα αυτά, το παιδί δεν ξανάρχεται πάλι».

Η κυρία Νικολέτα μίλησε και για τους «φίλους» του, που φαίνεται πως τον παράτησαν και δεν ενδιαφέρθηκαν για το εάν ήταν καλά. «Αυτοί που ήταν φίλοι και πελάτες στο μαγαζί, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έφτασαν σε αυτό το σημείο, να χτυπήσουν ένα παιδί» τόνισε. Μετέφερε και τα όσα της είπε η νοσοκόμα, που ήταν μπροστά όταν ο Δημήτρης έφτασε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Αργαλαστής.

«Αυτοί φύγανε μόλις τον πετάξανε έξω από το αυτοκίνητο. Δεν καταλάβαμε τι συμβαίνει, γιατί μόλις τον έφεραν, τον έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Δεν έκατσαν να δουν καν αν ζει ή αν πεθαίνει» σημείωσε.

«Δεν ξαναπάτησε κανένας στο μαγαζί από αυτούς τους τρεις που ήταν παρέα. Δεν ήρθαν να μου πουν συλλυπητήρια, ούτε στην κηδεία, ούτε στο μνημόσυνο. Ένας τους δεν έρχεται καν στο χωριό», κατέληξε.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως το μηχανάκι δεν βρισκόταν εκεί την ώρα που ο άτυχος άνδρας διεκομιζόταν από το κέντρο υγείας στο νοσοκομείο του Βόλου, αλλά φαίνεται να τοποθετήθηκε λίγες ώρες μετά.

«Με πήραν τηλέφωνο η μάνα και ο αδελφός του Δημήτρη, ήρθα να τους πάρω με το αυτοκίνητο και φύγαμε για το Λεφόκαστρο. Πηγαίναμε με 20χλμ στο δρόμο μήπως εντοπίσουμε κάτι, δεν βρήκαμε τίποτα όμως, ούτε το μηχανάκι, ούτε ίχνη που να μαρτυρούν πως έγινε εκεί κάποιο τροχαίο. Πήρε ο αδελφός του τον έναν από τους τρεις από την παρέα του Δημήτρη και τον ρώτησε σε ποιο σημείο περίπου έγινε το τρακάρισμα. Μας ανέφερε το μέρος, πήγαμε και δε βρήκαμε τίποτα» τόνισε.

«Εγώ το ξέρω καλά το μέρος, αν ήταν εκεί, θα το είχα δει. Μετά πήγαμε στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου κάτσαμε μέχρι τα ξημερώματα. Στην επιστροφή είδαμε από μακριά το μηχανάκι στημένο όρθιο. Πριν που περάσαμε δεν ήταν εκεί. Πάθαμε σοκ. Δεν πιστεύω ότι είχε κάποιο ατύχημα, κάτι θα είχε φανεί στο δρόμο. Κάτι άλλο έγινε» συμπλήρωσε.

Ο άλλος μάρτυρας, που βρήκε το μηχανάκι, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» από τον τόπο όπου σύμφωνα με την παρέα, έγινε το «τροχαίο».

«Παίρνοντας αυτή τη στροφή διακρίναμε μ' έναν φίλο μου το μηχανάκι πεσμένο. Θεωρήσαμε πως κάποιος είχε ατύχημα και όταν πλησιάσαμε, το αναγνωρίσαμε και καταλάβαμε πως ανήκε στον Δημήτρη. Κατεβήκαμε και αρχίσαμε να ψάχνουμε, γιατί θεωρήσαμε πως θα ήταν κάπου κοντά. Πλησιάσαμε και βρήκαμε μέσα στο μπουφάν του το σκουφάκι που φορούσε συνήθως και ένα μπρελόκ με κλειδιά. Αποκλείεται να πέρασε κάποιος και να μην το είδε, ήταν σε πολύ εμφανές σημείο», κατέληξε ο μάρτυρας.

Πληροφορίες https://anikolouli.gr, mega



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OHMqpi9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη