Ερωτευμένη ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Ετοιμάζει βιβλίο για την περιπέτειά της

Ερωτευμένη ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Ετοιμάζει βιβλίο για την περιπέτειά της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έχει αναφερθεί δημόσια στο πρόσωπο που της έχει κλέψει την καρδιά αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι πολύ χαρούμενη και τη στηρίζει σε όλα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ερωτευμένη ξανά με έναν άνθρωπο ο οποίος της συμπαραστέκεται στον επίπονο δρόμο της αποκατάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών ενώ υπήρξε ένα σημαντικό διάστημα μέχρι η Ιωάννα να εμπιστευτεί τον άνθρωπο αυτό. Είναι αρκετές φορές που εκείνος τη συνοδεύει σε θεραπείες που κάνει ή στα ιαματικά λουτρά στο Λουτράκι όπου πηγαίνει συχνά. Η ίδια έχει αποφύγει να μιλήσει για τον σύντροφό της ενώ τον γνωρίζουν μονάχα οι στενοί φίλοι της και η οικογένειά της.

Ετοιμάζει βιβλίο για την περιπέτειά της

Η Ιωάννα είναι και αρκετά ενεργή στα social media ενώ πρόσφατα έκανε μια τοποθέτηση στο Instagram με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου των τριών κοριτσιών, αλλά και τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν: «Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους» έγραψε χαρακτηριστικά.

Στον ελεύθερο χρόνο της η Ιωάννα ετοιμάζει και βιβλίο με την περιπέτειά της στο οποίο θα αναφέρει όλα όσα έζησε από την ημέρα που δέχθηκε την επίθεση μέχρι τις ημέρες στο νοσοκομείο, τα χειρουργεία και τη μετέπειτα πορεία της ζωής της.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KmBUp0E
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη