Παναγιωτόπουλος: «Υποκλινόμαστε στην ανδρεία του Κώστα Ηλιάκη - Αθάνατος!»

Παναγιωτόπουλος: «Υποκλινόμαστε στην ανδρεία του Κώστα Ηλιάκη - Αθάνατος!»

Με ανάρτησή του στους λογαριασμούς του στο Facebook και στο Twitter τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«16 χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο ήρωας της Πολεμικής Αεροπορίας Κώστας Ηλιάκης έδωσε τη ζωή του υπερασπιζόμενος την Πατρίδα. Υποκλινόμαστε στην ανδρεία που τον διέκρινε, στέλνοντας το μήνυμα ότι η εθνική ανεξαρτησία και ακεραιότητα της Ελλάδας δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Αθάνατος!».

Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογιαριασμό του στο twitter και στο Facebook ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή τις σημερινές εκδηλώσεις στην Κάρπαθο για τη συμπλήρωση 16 ετών από τον θανάσιμο τραυματισμό του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, ο οποίος έπεσε στον βωμό του καθήκοντος κατά τη διάρκεια αναγνώρισης σχηματισμού τουρκικών αεροσκαφών που είχε εισέλθει χωρίς άδεια στο FIR Αθηνών.

#ΝΙΚΟΣ_ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ #ΗΛΙΑΚΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/IFuYTL3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη