-->

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου για την ψυχοθεραπεία μετά τους «Απαράδεκτους» και το «πότε θα γίνω μάνα» (βίντεο)

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου για την ψυχοθεραπεία μετά τους «Απαράδεκτους» και το «πότε θα γίνω μάνα» (βίντεο)

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλα. Αποκάλυψε κάτι για την σειρά «Απαράδεκτοι» που κάνεις δεν το περίμενε, ενώ μίλησε και για τον Βλάση Μπονάτσο. Τι είπε για την φράση «εγώ πότε θα γίνω μάνα;».

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«δεν εισέπραξα την επιτυχία που έκαναν οι Απαράδεκτοι πάρα πολύ φυσιολογικά. Ταράχτηκα πολύ γιατί ήμουν ένα πολύ μοναχικό και περιθωριακό παιδί στα Εξάρχεια με πολύ κλειστές παρέες, αλλού ντ' αλλού και ξαφνικά με αυτό περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν όλοι «γεια σου Δήμητρα». Κάτι που δεν είναι απλό για έναν άνθρωπο που ζει στο περιθώριο. Τα έπαιξα! Εκεί ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία και το background μου».

«Κρύφτηκα, σηκώθηκα και έφυγα, πήγα στο σπίτι μου, έκανα ψυχοθεραπεία και σκεφτόμουν πως θα διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα. Που ενώ ήμουν ένα παιδί που μπορούσα να πάω κάπου, να κάνω πλάκα στον απέναντι και να του πω πως είμαι αρχαιολόγος, ξαφνικά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί με ήξεραν όλοι.

Άρα αυτό με καπέλωνε και δεν μπορούσε να βγει ούτε η τρέλα μου, ούτε η προσωπικότητα μου και δεν μπορούσα να περάσω ωραία.

Άμα δεν μίλαγα στους ανθρώπους, με έλεγαν σνομπ που εν τω μεταξύ δεν είμαι και πολύ κοινωνική».

{https://www.youtube.com/watch?v=nN0UrBllh5s&ab_channel=Zappitshow}

Για τον Βλάση Μπονάτσο, «ήταν ξεσήκωμα»

Για το πότε θα γίνω μάνα

#ΔΗΜΗΤΡΑ_ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ #ΒΛΑΣΗΣ_ΜΠΟΝΑΤΣΟΣ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ #ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/D43kABS
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->