Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργια για την Θεοδώρα Βουτσά και η απάντηση της (βίντεο)

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργια για την Θεοδώρα Βουτσά και η απάντηση της (βίντεο)

Χθες η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι είχε μια άσχημη εμπειρία με την ηθοποιό Θεοδώρα Βουτσά -κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά-. Σήμερα η κ. Βουτσά απάντησε και επιβεβαίωσε τα όσα είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της.

Μετά την αποκάλυψη που έκανε χθες η Κατερίνα Καινούργιου για τη Θεοδώρα Βουτσά, η γνωστή ηθοποιός έκανε σήμερα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και απάντησε για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η ανάρτηση της

«Πριν αρκετά χρονια, 20 νομίζω, έπαιζα σε μια παρασταση στην Αθήνα. Ηταν η πρωτη μου παρασταση που είχα πρωταγωνιστικό ρόλο. Είχα μεγάλο άγχος. Είχα μολις επιστρέψει απο Νέα Υόρκη, έκανα το Εισαι το Ταίρι μου, τα πράγματα πήγαιναν καλα. Αλλά για να «εντυπωσιάσω» τον πατέρα μου και να παρω την πολυπόθητη έγκριση του και το «Μπράβο», έπρεπε να τα πάω καλα στο θέατρο.

Για εκείνον το θέατρο ηταν η πραγματική επιτυχια, εκεί έδειχνε ένας ηθοποιος την αξία του. Η σκηνοθεσία ηταν ενός γνωστού ηθοποιού, καλός άνθρωπος αλλα με πολλα προσωπικά θέματα και ανασφάλειες δικές του. Αυτό το λεω τώρα, γιατι τότε έκλαιγα κάθε βράδυ που γύρναγα μετά την προβα σπίτι και σκεφτομουν «Που έμπλεξα!».

Ευτυχως στον θιασο ηταν ο @spyrosmpimpilas , φιλος οικογενειακος μας χρονια! και αισθανόμουν ασφάλεια δίπλα του. Ήρθε η μερα της πρεμιέρας. Στο κοινό ο πατέρας μου. Το άγχος στο ταβάνι! Στο διάλειμμα ορμάει ο σκηνοθέτης στο καμαρινι και αρχίζει να με βρίζει με χυδαίο τρόπο. Είχε εκνευριστεί με κάτι που έκανα στην σκηνη.

Έβρισε, φώναξε, ξανά έβρισε και βγήκε απο το καμαρινι χωρίς να προλάβω να πω κουβέντα. 5 λεπτά μέχρι το τρίτο κουδούνι για να αρχίσει το δεύτερο μέρος. Έτρεμα ολόκληρη. Και εκείνη τη στιγμή κτυπαει την πόρτα μια δημοσιογράφος και μου ζητάει να της πω δυο λόγια για την παρασταση.»

Τι είπε χθες η Κατερίνα Καινούργιου

«Σπύρο είμαι η κοπέλα που αν θυμάσαι, όταν ήμουν 18 χρονών και δούλευα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ βρέθηκα σε παράστασή σου και η κόρη πολύ γνωστού ηθοποιού, ηθοποιός, με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα κι εσύ ο ίδιος -τα έχουμε πει παιδιά, ήταν η Θεοδώρα Βουτσά, έχουν περάσει χρόνια- κατέβηκες κάτω και έκανες χαμό. Για ποιο λόγο με προσέβαλε, για ποιο λόγο μίλησε άσχημα…», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

{https://www.youtube.com/watch?v=zyk5xsdXYUs&ab_channel=Zappitshow}

#ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ #ΘΕΟΔΩΡΑ_ΒΟΥΤΣΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/1G7LxUp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη