Αστυνομικός ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στη μέση του δρόμου, πήρε αναβολή η δίκη

Αστυνομικός ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στη μέση του δρόμου, πήρε αναβολή η δίκη

Αστυνομικός ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στη μέση του δρόμου στην περιοχή Πατέλες, στην Κρήτη, οι περαστικοί κάλεσαν την ΕΛΑΣ και διαπίστωσαν οτι πρόκειται για συνάδελφο του

Ένα ακόμη κρούσμα έμφυλης βίας, βλέπει το φως της δημοσιότητας από το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου ένας 35χρονος αστυνομικός χτυπούσε την σύντροφό του στη μέση του δρόμου, με τους κατοίκους της περιοχής να καλούν την ΕΛΑΣ.

Οι κάτοικοι της περιοχής που ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι ο 35χρονος άνδρας χτυπούσε την κοπέλα του, περίπου 30 ετών, με το επεισόδιο να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Περίπου στις 06.00 χθες το πρωί, περιπολικό της Αμεσης Δράσης έσπευσε σε δρόμο των Πατελών, για να επέμβει σε άγριο καυγά μεταξύ ζευγαριού που εξελισσόταν σε δημόσια θέα, εντός κι εκτός αυτοκινήτου και με έκπληξη διαπίστωσαν οτι πρόκειται για συνάδελφο τους ο οποίος επέμενε να αρνείται να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο για την ταυτότητά του.

Μάλιστα η συμπεριφορά του περιγράφεται ως αντιδραστική, ενώ φαινόταν να έχει καταναλώσει αλκοόλ. Η επίμονη άρνηση του άνδρα αλλά και η εριστική στάση του είχε ως αποτέλεσμα να πιαστεί στα χέρια με τον αστυνομικό που διενεργούσε τον έλεγχο (!), ενώ χρειάστηκε μετά από ώρα να μιλήσει η σύντροφός του, η οποία - προς μεγάλη έκπληξη των αστυνομικών - τους ενημέρωσε ότι ήταν συνάδελφός τους.

Τελικά ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ενώ εις βάρος του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για διώξεις για ενδοοικογενειακής σωματική βλάβη, βία κατά υπαλλήλου και απείθεια.

Τελικά, για τις 16 Μαΐου, αναβλήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, η εκδίκαση της υπόθεσης 35χρονου αστυνομικού, που συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν οι φωνές κοπέλας που φέρεται να ξυλοκοπούνταν ξεσήκωσαν στο "πόδι" τις Πατέλες, με αποτέλεσμα περίοικοι να καλέσουν την Αστυνομία.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ουδέποτε χτύπησε την κοπέλα του και ότι απλά καυγάδισαν και ανέβηκαν οι τόνοι. Τον ίδιο ισχυρισμό προβάλει στην προανακριτική της κατάθεση και η φερόμενη ως παθούσα, που δεν έχει προχωρήσει σε μήνυση.

Η δίκη του αστυνομικού αναβλήθηκε, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση!



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/5ZOwcMd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη