Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας: Ένα φλέγον θέμα που ουσιαστικά έχει καταστρέψει τον εμπορικό κόσμο όχι μόνο στην Λαμία αλλά σε όλη την Φθιώτιδα


Δήμητρα Θωμοπούλου - Κουτρούμπα 

13/5/2022 

 

Καλημέρα . Ας έλθουμε τώρα σε ένα φλέγον θέμα που ουσιαστικά έχει καταστρέψει τον εμπορικό κόσμο όχι μόνο στην Λαμία αλλά σε όλη την Φθιώτιδα . 

Ναι μιλάω για την Συνεταιριστική Τράπεζα . 

 

Όταν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας την έκαναν, ποτέ μα ποτέ δεν είχαν φανταστεί ότι θα ήταν βρονχος για τους μετέπειτα .  

 

Χρόνια και χρόνια γίνονται δικαστήρια και πάντα αναβάλλονται γιατί ??? ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω και δεν τους αγγίζει. 

 

Το θράσος ήταν μεγάλο, οι τόκοι παράνομοι, αυθαίρετα έγιναν πράξεις που δεν ωφέλησαν ποτέ τους καταθέτες .  

 

Γιατί τόση παράταση ?.οι τόκοι που είναι ήταν παράνομη ακόμη λειτουργούν, γιατί ?? Ας ξεμπερδευτεί το κουβάρι επιτέλους . Αυτό είναι το θέλω των 16000 Μετόχων. 

 

 

Κώστας Δημητρακόπουλος 

13/5/2022 

Συμπληρώνοντας το άρθρο αυτό της φιλτάτης Μεριδιούχου, θέλω να τονίσω ότι δεν πρόκειται για μια προσωπική δίκη, αλλά για δίκη που αφορά 16.000 Συνεταίρους και όμως η εισαγγελία του Εφετείου Λαμίας έδωσε και Τέταρτη ΑΝΑΒΟΛΗ....ενώ η δίκη κατά των 24 Στελεχών της Σ.Τ.Λ. έπρεπε να προηγηθεί έναντι άλλων προσωπικών δικών. 

Επίσης να τονίσω ότι στο έκθεμα αναφέρεται μόνο το όνομα μια υπαλλήλου της Σ Τ.Λ. και όχι ότι δικάζονται τα 24 Στελέχη της πρώην Σ Τ.Λ. δηλ. των Διοικήσεων του Νικ. Δασκαλόπουλου & του Δημ. Καρδάκου ...  

Γνωρίζουμε ότι έχουν μέσον έχουν δόντι, αλλά όχι και στη Δικαιοσύνη. .. 

Ορίστηκε λοιπόν τότε που πιστεύουν ότι θα έχουμε ΕΚΛΟΓΕΣ για να πάρουν πάλι Αναβολή..... 

Αν όμως αντιδρούσαν οι 16.000 Συνεταίροι δυναμικά δεν θα συνέβαιναν αυτά επί 20 χρόνια και δεν θα χάναμε τις Μερίδες - Μετοχές Μας.... 

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τη Νάουσα που μοιράζουμε κι εδώ την ΤΟΛΜΗ για να μάθουν και κάτοικοι τα Τεκταινόμενα στην πρώην Σ.Τ.Λ.  

Ας καταστούμε Όλοι ενεργοί.  

Το φίδι από την τρύπα πρέπει να το βγάλουμε μόνοι Μας. 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη