«Βόμβα» Λέων: «Αν ζούσε η Μαλένα, θα είχε τα ίδια προβλήματα με την Τζωρτζίνα» (βίντεο)

«Βόμβα» Λέων: «Αν ζούσε η Μαλένα, θα είχε τα ίδια προβλήματα με την Τζωρτζίνα» (βίντεο)

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων και σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση με τα παιδιά στην Πάτρα. Τι ανέφερε για τα βασανιστικά επεισόδια της Τζωρτζίνας και τι είπε για την Μαλένα και την κεταμίνη.

Συνεχίζουν οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος για την Τζωρτζίνα.

Καλεσμένος στον Ant1 ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων και σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

«Η ιατροδικαστική έκθεση θα δώσει ξεκάθαρη απάντηση για τα αίτια και το μηχανισμό θανάτου της Τζωρτζίνας, όμως θα μείνουν αναπάντητα τα ενδιάμεσα επεισόδια του παιδιού, που οδήγησαν σε βασανιστικό θάνατο», δήλωσε ο Κ. Λέων και συνέχισε «όλα τα επεισόδια της Τζωρτζίνας χρήζουν διερεύνησης».

Σοκάρει και η δήλωση του «αν και το άλλο παιδάκι ζούσε -η Μαλένα-, θα είχε το ίδιο πρόβλημα με τη Τζωρτζίνα (εγκεφαλοπάθεια - τετραπληγία)».

Σχετικά και με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Ίριδας και της Μαλένας «το μοτίβο και στις 3 περιπτώσεις είναι παρόμοιο».

Ενώ για τη χρήση της κεταμίνης στην Τζωρτζίνα αποκάλυψε «ήταν το ύστατο μέσο που χρησιμοποιήθηκε για να καταλήξει το παιδί».

#ΠΑΤΡΑ #ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ #ΜΑΛΕΝΑ #ΓΡΗΓΟΡΗΣ_ΛΕΩΝ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/f0pBbs9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη