-->

Final Four 2022: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στον μικρό τελικό (βίντεο)

Final Four 2022: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στον μικρό τελικό (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός ήθελε τη νίκη στον μικρό τελικό του Final Four της Ευρωλίγκας, κυρίως για τον κόσμο του που ταξίδεψε μαζικά στο Βελιγράδι, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Άδειος από ενέργεια και ψυχολογία, μετά τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά από την Αναντολού Εφές, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε και στον «μικρό τελικό» του φάιναλ φορ της Euroleague, ολοκληρώνοντας τη σεζόν στην τέταρτη θέση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 84-74 από την Μπαρτσελόνα στο Βελιγράδι και πλέον επικεντρώνονται στα πλέι οφ της Α1 Ανδρών/Basket League και στη διεκδίκηση του νταμπλ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης βρέθηκε στο επίκεντρο της αποθέωσης από τον κόσμο του Ολυμπιακού, κατά την είσοδο του στο παρκέ ένα λεπτό πριν από τη λήξη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο έμπειρος φόργουορντ, για τον οποίο η σημερινή αναμέτρηση πιθανότατα να ήταν και η τελευταία του στην Ευρώπη, αποχώρησε δακρυσμένος στο φινάλε του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 45-38, 62-56, 84-74.

#ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ #ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ #FINAL_FOUR_2022 #ΗΤΤΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/xJt9vqU
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->