Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον εννέα άμαχοι σκοτώθηκαν στo Ντονέτσκ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον εννέα άμαχοι σκοτώθηκαν στo Ντονέτσκ

Εννέα άμαχοι σκοτώθηκαν από πυρά στην περιφέρεια του Ντονέτσκ της Ουκρανίας που δέχεται πόλεμο από την Ρωσία, σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη.

Τουλάχιστον εννέα άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα από ρωσικά πυρά στην περιφέρεια του Ντονέτσκ, στην ανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης.

Ο κυβερνήτης του Ντονέτσκ Πάβλο Κιριλένκο έγραψε στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram πως τουλάχιστον τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια αεροπορικού βομβαρδισμού της πόλης Αβντίγιφκα.

Άλλοι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από βομβαρδισμό της πόλης Βούχλενταρ και τρεις σκοτώθηκαν κατά τον βομβαρδισμό της πόλης Λίμαν, έγραψε ακόμη ο κυβερνήτης.

Από το γραφείο του ουκρανού προέδρου είχε ανακοινωθεί νωρίτερα σήμερα πως άλλες περιοχές του Ντονέτσκ βρίσκονται υπό συνεχές πυρ και περιφερειακές αρχές προσπαθούν να απομακρύνουν αμάχους από τις ζώνες της πρώτης γραμμής.

Το Ρόιτερς σημειώνει πως δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει από ανεξάρτητες πηγές τις ουκρανικές πληροφορίες. Η Ρωσία έχει αρνηθεί ότι στοχοποιεί αμάχους.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/FwpzbTE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη