Η ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη επέστρεψε στην Premier League έπειτα από 23 χρόνια

Η ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη επέστρεψε στην Premier League έπειτα από 23 χρόνια

Την άνοδό της στην Premier League πανηγυρίζει πλέον η ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ που νίκησε με 1-0 την Χάντερσφιλντ στον τελικό των πλέι οφ της Premiership

Η πολύχρονη αναμονή των οπαδών της Νότιγχαμ Φόρεστ για την επιστροφή στην Premier League αποτελεί πλέον παρελθόν! Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη εξασφάλισε την άνοδό της στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου, χάρις σ' ένα αυτογκόλ του Κόλγουιλ στο 43ο λεπτό, με τα «τεριέ» να ελέγχουν το ματς στο δεύτερο μέρος αλλά να αποτυγχάνουν να βρουν την ισοφάριση.

Εκτός της ανόδου, η Φόρεστ εξασφάλισε και τεράστια έσοδα, που αναμένεται να φτάσουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ!

{https://twitter.com/NFFC/status/1530963320806821888?s=20&t=37cI-GAKk2QBBKwq3fLt5w}

Η εικόνα του παιχνιδιού

Μετά από ένα πεντάλεπτο κατά το οποίο τα «τεριέ» είχαν την πρωτοβουλία, η Φόρεστ ανέβασε τις γραμμές της και είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 12', όταν Γέιτς πήρε την κεφαλιά μετά από φάουλ του Γκάρνερ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο ρυθμός ήταν γενικά χαμηλός, με την ομάδα του Κούπερ να έχει την πρωτοβουλία αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα. Μία κούρσα του Τόμας στο 34' έφερε επικίνδυνη μπαλιά και το διώξιμο του Σαμπά, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να βρίσκουν τελικά τον δρόμο για τα δίχτυα στο 43'!

Ο Γκάρνερ έκανε τη σέντρα-σουτ, ο Κόλγουιλ παρεμβλήθηκε στην πορεία της μπάλας και άθελά του την έστειλε στα δίχτυα του, ανήμπορου να αντιδράσει, Νίκολς.

{https://twitter.com/ESPNPlus/status/1530947324695945221?s=20&t=6TynvKP80-3Xbhyd3w-BNg}

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με σουτ του Γέιτς που μπλόκαρε εύκολα ο Νίκολς, με τη Χάντερσφιλντ να αρχίζει να πιέζει αλλά να αδυνατεί να απειλήσει.

Η Φόρεστ έψαξε το 2-0 αλλά το σουτ του Γκάρνερ στο 60' δεν ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ ο Τζόνσον έστειλε την μπάλα άουτ δέκα λεπτά αργότερα.

Η πίεση των τυπικά γηπεδούχων εντάθηκε, με τα «τεριέ» να ζητούν δύο πέναλτι στο 73' και στο 83' αλλά τον Τζόναθαν Μος να μην δίνει κάτι.

Εντέλει, το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τη Φόρεστ να επιστρέφει στα... σαλόνια και τη Χάντερσφιλντ να παραμένει στην Championship.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Χάντερσφιλντ (Κ. Κορμπεράν): Νίκολς, Λιζ, Κόλγουιλ, Σαρ (56' Ράσελ), Ο'Μπράιεν, Χογκ, Αβιλά, Τόφολο, Σινάνι (66' Χολμς), Τόμας, Γουόρντ (66' Ρόουντς).

Νότιγχαμ Φόρεστ (Στ. Κούπερ): Σαμπά (90' Χόρβατ), Γουόραλ, Κουκ, ΜακΚένα, Σπενς, Γέιτς, Γκάρνερ, Κόλμπακ, Τσίνκερναγκελ (75' Λόου), Τζόνσον, Ντέιβις (66' Σάριτζ). 

#ΝΟΤΙΓΧΑΜ_ΦΟΡΕΣΤ #PREMIER_LEAGUE #ΑΝΟΔΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ofX0anH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη