«Παγώνει» η εξαγορά του Twitter: Η αινιγματική ανάρτηση του Έλον Μασκ

«Παγώνει» η εξαγορά του Twitter: Η αινιγματική ανάρτηση του Έλον Μασκ

Ο Έλον Μάσκ δεν προτίθεται να προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter πριν εξακριβωθεί πως οι fake λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 5% του συνόλου.

«Παγώνει» προσωρινά η «εξαγορά του αιώνα» εξαιτίας… των ψεύτικων λογαριασμών.

Συγκεκριμένα Έλον Μασκ ανακοίνωσε - με μία ανάρτησή του στη δημοφιλή πλατφόρμα - πως η συμφωνία για την εξαγορά του μέσου θα παραμείνει σε εκκρεμότητα μέχρι να εξακριβωθεί αν οι ψεύτικοι λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν πράγματι λιγότερο από το 5% των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Έλον Μασκ παράλληλα δημοσιοποίησε σχετικό άρθρο του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Η είδηση, μάλιστα, έφερε «βουτιά» στην μετοχή της εταιρείας, κατρακυλώντας στο -19%, ενώ αντίθετα η μετοχή της Tesla ενισχύθηκε κατά σχεδόν 5%.  

Υπενθυμίζεται πως οι μέτοχοι του μέσου κοινωνικής δικτύωσης έχουν συμφωνήσει να πουλήσουν το σύνολο των μετοχών στον Μασκ έναντι του ποσού των 44 δισ. δολαρίων.

 

#TWITTER #ΕΞΑΓΟΡΑ #ΕΛΟΝ_ΜΑΣΚ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/QV2zUIJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη