Viral παραγγελία στη Θεσσαλονίκη «τρέλανε» τους υπαλλήλους: «Χτυπήστε τη ζάχαρη 100 φορές» (εικόνα)

Viral παραγγελία στη Θεσσαλονίκη «τρέλανε» τους υπαλλήλους: «Χτυπήστε τη ζάχαρη 100 φορές» (εικόνα)

Μια παραγγελία στη Θεσσαλονίκη έγινε viral και δείχνει για ακόμα μια φορά πόσο ήρωες -και κυριολεκτικά- είναι τα παιδιά που δουλεύουν στην εστίαση.

Πρόκειται για μια παραγγελία σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το ThessToday, o πελάτης ζητάει να του χτυπήσουν τη ζάχαρη 100 φορές για να μην τον ενοχλεί και τονίζει πως παρά το γεγονός ότι είναι ένας υπάλληλος των 500 ευρώ, προτιμάει τη συγκεκριμένη αλυσίδα επειδή του αρέσει ο καφές και τα προϊόντα.

Tο μήνυμα αυτό κάνει το γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral.

Μια πολύ γνωστή αλυσίδα καφέ στη Θεσσαλονίκη δέχθηκε μια παραγγελία για 2 καφέδες και νεράκια μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας με «παρατηρήσεις» 164 λέξεων.

Ο πελάτης ήθελε να τονίσει ότι την καστανή ζάχαρη στον καφέ του (freddo espresso με σαντιγί), την θέλει χτυπημένη 100 φορές.

Δείτε την παραγγελία:

kafes viral



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/iyQuMsB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη