Τρόμος στις ΗΠΑ: Βρέθηκε πύθωνας 100 κιλών και 5 μέτρων (βίντεο)

Πηγή: youtube

Ο μεγαλύτερος πύθωνας που βρέθηκε ποτέ στη Φλόριντα των ΗΠΑ «έπεσε» στα χέρια των ανθρώπων.

 

Σύμφωνα με το BBC, με βάρος 215 λίβρες (98 κιλά) και μήκος σχεδόν 5 μέτρα, ο θηλυκός πύθωνας της Βιρμανίας πιάστηκε αφότου οι ερευνητές χρησιμοποίησαν έναν αρσενικό «ανιχνευτή» για να τη βρουν. 

Οι πύθωνες έχουν γίνει παράσιτα στη Φλόριντα ως επεμβατικά φίδια χωρίς μεγάλα αρπακτικά, γηγενή είδη που ξεπερνούν τον ανταγωνισμό.

Τα φίδια βρίσκονταν περιοδικά στην πολιτεία από τότε που ανεύθυνοι ιδιοκτήτες κατοικίδιων απελευθέρωσαν ή επέτρεψαν σε πύθωνες κατοικίδιων να δραπετεύσουν πριν από χρόνια, με πολλά στη συνέχεια να ευδοκιμούν στο υποτροπικό κλίμα της Φλόριντα.

Το ρεκόρ Βιρμανίας που σκοτώθηκε από ερευνητές από το Conservancy της Νοτιοδυτικής Φλόριντα ήταν περίπου το ύψος μιας καμηλοπάρδαλης αν τεντωθεί κάθετα, σύμφωνα με τον πολιτειακό βιολόγο Ian Bartoszek.

Γλιστρούσε γύρω από το δάσος της Φλόριντα Everglades όταν οι βιολόγοι, χρησιμοποιώντας έναν αρσενικό πύθωνα με το όνομα Διόνυσος, εξοπλισμένο με ραδιοπομπό, την βρήκαν.

Σταμάτησε σε ένα σημείο στο δυτικό μέρος του δάσους. «Ξέραμε ότι ήταν εκεί για κάποιο λόγο και η ομάδα τον βρήκε με τη μεγαλύτερη γυναίκα που έχουμε δει μέχρι σήμερα», είπε ο κ. Bartoszek. Ανακαλύφθηκε επίσης ότι ήταν έγκυος με εκπληκτικά 122 ωάρια.

Το μεγαλύτερο αρσενικό που βρέθηκε ποτέ εκεί ήταν 16 πόδια και 140 λίβρες. Υπολογίζεται ότι ήταν έως και 20 ετών όταν συνελήφθη.

{https://www.youtube.com/watch?v=R-duTqrqh5M}

 

#ΗΠΑ #ΠΥΘΩΝΑΣ #ΜΕΓΕΘΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/mquyItb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη