ΚΑΠΕ: Μία ώρα από το Σύνταγμα και 10 ευρώ βενζίνη, τόσα σας χωρίζουν από την παραμυθένια παραλία της Αττικής (βίντεο)

ΚΑΠΕ: Μία ώρα από το Σύνταγμα και 10 ευρώ βενζίνη, τόσα σας χωρίζουν από την παραμυθένια παραλία της Αττικής (βίντεο)

Μία από τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής βρίσκεται μόλις μία ώρα από την Πλατεία Συντάγματος και για να την προσεγγίσετε με το αυτοκίνητο δεν θα χρειαστείτε πάνω από 10 ευρώ βενζίνη.

Τόσο απέχει η παραλία ΚΑΠΕ από το κέντρο της Αθήνας και περίπου τόσο είναι και το οικονομικό κόστος για να απολαύσετε το μπάνιο σας στην ωραιότερη -κατά πολλούς- παραλία της Αττικής. 

Θα χρειαστεί βέβαια να κατεβείτε 100 σκαλοπάτια, αλλά η συγκεκριμένη παραλία θα σας «αποζημιώσει».

Μπορεί να απέχει μόλις 50 χλμ από το κέντρο της Αθήνας όμως θα πιστέψετε πως κολυμπάτε σε μια από τις ομορφότερες και πιο καθαρές παραλίες κάποιου νησιού του Αιγαίου.

Αν τελικά επιχειρήσετε να επισκεφθείτε την παραλία ΚΑΠΕ στο Σούνιο μην παραλείψετε κατά την δύση του ηλίου να απολαύσετε το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα της Ελλάδας στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο που απέχει μόλις 10 λεπτά.

Θα σας μείνει αξέχαστο.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο της UpStories με πλάνα από αέρος με την παραμυθένια παραλία ΚΑΠΕ:

{https://www.youtube.com/watch?v=_zU_CqdQpLw}

#ΠΑΡΑΛΙΑ #ΑΤΤΙΚΗ #ΒΙΝΤΕΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/uNGsqFy
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη