Πάτρα – 10ο Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης: Η συζήτηση με τη Μαρία Συρεγγέλα

Πάτρα – 10ο Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης: Η συζήτηση με τη Μαρία Συρεγγέλα

Συζήτηση με θέμα το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και το Σχέδιο Σταθερότητας με τη συμμετοχή της υφυπουργού για τη δημογραφική πολιτική Μαρίας Συρεγγέλα, στο πλαίσιο του 10ου Περιφερειακού Συνεδρίου Ανάπτυξης στην Πάτρα.

Το εθνικό σχέδιο ανάκαμψης και το σχέδιο σταθερότητας αλλά και τις προτάσεις που αποβλέπουν στις ίσες εργασιακές ευκαιρίες για όλους, συζητείται σε πάνελ στο πλαίσιο του 10ο Περιφερειακού Συνεδρίου Ανάπτυξης που πραγματοποιείται στην Πάτρα. Τη συζήτηση συντονίζει ο εκδότης της OpinionPost (Dnews, News4Health) Σωτήρης Μπέσκος. 

Συμμετέχουν η Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργός για τη δημοκρατική πολιτική, αλλά και η Μπάρμπαρα Κάουφμαν γενική διευθύντρια της Κομισιόν για θέματα απασχόλησης, ο Δημήτρης Τρουλάκης, Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, η Καλλιόπη Λυκοβαρδή, βοηθός Συνηγόρου του Πολίτη.

Δείτε LIVE τη συνέντευξη: 

{https://www.youtube.com/watch?v=B2745ZmypuI}

#ΚΩΣΤΗΣ_ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ #ΥΠΟΥΡΓΟΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΑΝΑΠΤΥΞΗ #ΣΥΝΕΔΡΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/agqoHDQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη