Ουκρανός δημοσιογράφος «στριμώχνει» τον Λαβρόφ: «Εκτός από σιτηρά, τι άλλο πουλήσατε από τα κλεμμένα αγαθά της Ουκρανίας;» (βίντεο)

Ουκρανός δημοσιογράφος «στριμώχνει» τον Λαβρόφ: «Εκτός από σιτηρά, τι άλλο πουλήσατε από τα κλεμμένα αγαθά της Ουκρανίας;» (βίντεο)

Ένας Ουκρανός δημοσιογράφος «αιφνιδίασε» τον Ρώσο ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ απευθύνοντας μια ερώτηση περί κλοπής ουκρανικών σιτηρών!

Η απρογραμμάτιστη ερώτηση φαίνεται να αιφνιδίασε τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε με τον Τούρκο ομολόγό του στην Άγκυρα, όταν γίνονταν αναφορά στα σχέδια για έναν διάδρομο εξαγωγής σιτηρών από την Ουκρανία.

Ο Ουκρανός δημοσιογράφος φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε επίσκεψη στην τουρκική πρωτεύουσα του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, για να του υποβάλλει μια... ανεπιθύμητη ερώτηση σχετικά με τις εξαγωγές σιτηρών από την Ουκρανία, εν μέσω φόβων για παγκόσμιο λιμό, εάν δεν επιλυθεί το ζήτημα.

Η συνέντευξη Τύπου του Λαβρόφ και του Τούρκου ομολόγου του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τελείωνε χωρίς ο Μουσλίμ Ουμέροφ να έχει καταφέρει να θέσει την ερώτησή του, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες. Έτσι, ο δημοσιογράφος σηκώθηκε και απευθύνθηκε απευθείας στον Λαβρόφ. «Είμαι από την ουκρανική δημόσια τηλεόραση, θέλω οπωσδήποτε να κάνω μια ερώτηση!» είπε.

Ο Λαβρόφ φάνηκε να ενοχλείται από την ξαφνική ερώτηση. «Εκτός από τα σιτηρά, ποια άλλα αγαθά έχει καταφέρει η Ρωσία να πουλήσει, από όσα έχουν κλαπεί από την Ουκρανία;» ρώτησε ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Guardian.

Ο Λαβρόφ, με ένα μειδίαμα, απάντησε: «Εσείς οι Ουκρανοί ανησυχείτε πάντα για το τι μπορείτε να κλέψετε και νομίζετε ότι όλοι σκέφτονται έτσι. Οι στόχοι μας εκεί είναι σαφείς, θέλουμε να σώσουμε τους ανθρώπους από την πίεση του νεοναζιστικού καθεστώτος. Δεν εμποδίζουμε τους κόκκους. Για να φύγει από τα λιμάνια, ο κ. Ζελένσκι πρέπει να δώσει την εντολή, αυτό είναι όλο», πρόσθεσε.

{https://www.youtube.com/watch?v=u-Qeu2GkahY}

#ΣΕΡΓΚΕΙ_ΛΑΒΡΟΦ #ΟΥΚΡΑΝΟΣ #ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ #ΕΡΩΤΗΣΗ #ΣΙΤΗΡΑ #ΚΛΕΜΜΕΝΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/gJRoNsK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη