Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Παράταση έως την 15η Ιουλίου της υποβολής αντιρρήσεων επί των δασικών χαρτών

Από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώθηκε η χορήγηση παράτασης για την υποβολή αντιρρήσεων επί του περιεχομένου των δασικών χαρτών για 45 ημέρες. Η δοθείσα παράταση αφορά στους δασικούς χάρτες που αναρτήθηκαν εντός του 2021 για τους οποίους η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων εξέπνευσε στις 31 Μαΐου. Η νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αντιρρήσεων είναι η 15η Ιουλίου 2022.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής- Δασικής Πολιτικής και Κτηνοτροφίας κ. Κατερίνα Καλαντζή προτρέπει όλους τους πολίτες που δεν πρόλαβαν εγκαίρως να υποβάλουν αντιρρήσεις ή που αντιμετώπισαν πρόβλημα στην χρήση της πλατφόρμας του Κτηματολογίου, να εκμεταλλευτούν την τελευταία ευκαιρία και να κάνουν χρήση του δικαιώματος που τους δίδεται από τον νόμο. 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη