Γιώργος Τράγκας: «Είχε εισπράξει 2-4 εκατ. ευρώ για να βοηθήσει να αποφυλακιστώ»

Γιώργος Τράγκας: «Είχε εισπράξει 2-4 εκατ. ευρώ για να βοηθήσει να αποφυλακιστώ»

Μία νέα αποκάλυψη γύρω από υπόθεση του Γιώργου Τράγκα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς πέρα από την αμύθητη περιουσία του, οι Αρχές ερευνούν και τους τρόπους μέσω των οποίων ενδεχομένως απέκτησε όλα αυτά τα χρήματα.

 

Ο επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσοδών από Εγκληματίες Δραστηριότητες (Ξέπλυμα βρώμικου Χρήματος), Χαράλαμπος Βουρλιώτης που ερευνά την προέλευση της αμύθητης περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, πρόσφατα έλαβε στα χέρια του και μία κατάθεση «φωτιά», η οποία έγινε στο τμήμα Εκβιαστών. Πρόκειται για μια μαρτυρία, η οποία έρχεται να ενδυναμώσει το 60σελιδο πόρισμα της Αρχής που δικαιολογεί τη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του εκλιπόντα.

Συγκεκριμένα, στο πόρισμα μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο Γιώργος Τράγκας εμπλέκεται και σε υποθέσεις εκβιασμών με τη συγκεκριμένα κατάθεση να αναφέρει πως ο δημοσιογράφος έλαβε το ποσό των 2-4 εκατ. ευρώ μεταξύ 2012-2014, από προφυλακισμένο τότε επιχειρηματία.

Ο λόγος

Σύμφωνα με την κατάθεση της εξαδέλφης του -τότε- φυλακισμένου επιχειρηματία, ο δημοσιογράφος θα τον έβγαζε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του προκειμένου να προβάλει τα σοβαρά προβλήματα υγείας που υποστήριζε ότι έχει για να καταφέρει να πείσει τις δικαστικές Αρχές να τον αποφυλακίσουν!

Ο επιχειρηματίας ξεκίνησε μια επικοινωνιακή «καμπάνια» για να αποφυλακιστεί και ο Γιώργος Τράγκας ζητούσε μετ' επιτάσεως την αποφυλάκισή του, δηλώνοντας κάθε φορά πως πάσχει από σοβαρά προβλήματα υγείας και ότι ήταν βαριά άρρωστος.

Δικογραφία 

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη αναφορά για «χρηματισμό» του Γιώργου Τράγκα, υπήρχε και σε δικογραφία που είχε σχηματίσει η Ασφάλεια Αττικής το 2015 για την «Μαφία των φυλακών». Τελικά, ο επιχειρηματίας αποφυλακίστηκε πριν από το 2015, αφού παρέμεινε 18-19 μήνες στην φυλακή. Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι για την υπόθεση Τράγκα, η Αρχή για το Ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, κάλεσε ατύπως κάποιους επιχειρηματίες για προφορική συζήτηση. Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες παραδέχτηκαν ότι έδιναν διαφημίσεις στον Τράγκα, καθώς έπεφταν θύματα εκβιασμού. Οι συγκεκριμένες μαρτυρίες, εμπεριέχονται στο πόρισμα του ΣΔΟΕ και τονίζεται ότι πρόκειται για περίπου 30-40 επιχειρηματίες που έμμεσα ή άμεσα παραδέχτηκαν τις παράνομες δοσοληψίες.

 

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΤΡΑΓΚΑΣ #ΧΡΗΜΑΤΑ #ΔΙΑΘΗΚΗ #ΦΥΛΑΚΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/wZJUWQu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη