Την Πέμπτη στο Κίεβο Σολτς, Μακρόν και Ντράγκι, αναφέρει ιταλική εφημερίδα

Την Πέμπτη στο Κίεβο Σολτς, Μακρόν και Ντράγκι, αναφέρει ιταλική εφημερίδα

Η ιταλική εφημερίδα La Stampa αναφέρει πως ο Ιταλός Πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι, ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σόλτς θα μεταβούν στο Κίεβο την Πέμπτη 16 Ιουνίου.

 

Ο Μάριο Ντράγκι ήδη βρίσκεται εκτός Ιταλίας, και συγκεκριμένα στο Ισραήλ, όπου σήμερα θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ισραηλινού Κράτους, Isaac Herzog, και αύριο με τον Παλαιστίνιο Πρωθυπουργό, Mohammad Shtayyeh.

Σημειώνεται πως δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από την Ιταλική Κυβέρνηση μέχρι στιγμής όσον αφορά το ταξίδι στο Κίεβο. Όπως γράφει η La Stampa, δόθηκε εντολή «να μην διαρρεύσει οτιδήποτε για λόγους ασφαλείας» αλλά η εφημερίδα υπογραμμίζει πως έμαθε την ημερομηνία και «έλαβε επιβεβαίωση κατόπιν διασταύρωσης με Βερολίνο και Παρίσι».

#Κίεβο #ΜΑΚΡΟΝ #ΣΟΛΤΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/yehcvsI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη