Πανελλαδικές 2022: Το Dnews στα εξεταστικά κέντρα όπου χτυπάει ο ρυθμός των εξετάσεων

Πανελλαδικές 2022: Το Dnews στα εξεταστικά κέντρα όπου χτυπάει ο ρυθμός των εξετάσεων

Ξεκινούν σήμερα οι Πανελλαδικές 2022 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), με πρωτο μάθημα τη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

Οι υποψήφιοι για τις πανελλήνιες 2022 προσέρχονται στις αίθουσες για να δώσουν το πρωτο μάθημα και να αρχίσουν τις εξετάσεις «με το δεξί».

«Υπάρχει ένα σχετικό άγχος αλλά όλα θα πάνε καλά, θα αποζημιωθούν για την προσπάθεια τους, προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε δίπλα τους και να τους ενθαρρύνουμε για να πάνε όλα καλά. Το παιδί δίνει το μάθημα οποτε το αν το παιδί δεν είναι αγχωμένο δεν είναι ούτε β μαμά», δηλώνει μητέρα μαθητή.

panellinies48

Οι εξετάσεις αρχίζουν στις 8:30 π.μ, ενώ η διάρκεια κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

panellinies598

«Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, για όλους τους μαθητές και τα παιδιά που γράφουμε. Είμαι στην κατεύθυνση των οικονομικών και θέλω πληροφορική ή διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας. Δεν ξέρω ακόμα σίγουρα πρώτα θα γράψουμε και βλέπουμε. Θεωρώ πως δεν θα βάλουν επίκαιρο θεμα, πραγματικά δεν έχω ιδέα αλλά ότι και να είναι θα τα πάμε καλά

panellinies906

{https://www.youtube.com/watch?v=nVxC113bILc}

{https://www.youtube.com/watch?v=N4iOoXtiVdY}

Για την χρόνια που πέρασε 17χρονος μαθητής αναφέρει «είχαμε πολύ διάβασμα και ξενύχτι. Εγώ παράλληλα έπαιζα και ποδόσφαιρο. Πήγαινα φροντιστήριο και διάβαζα μέχρι αργά. Υπήρξε αρκετή κούραση, αλλά βήμα - βήμα η ύλη έβγαινε και σήμερα φτάσαμε στο τέλος. Ο κοβιντ όσο να είναι μας δυσκολέψει όπως και οι μάσκες μέχρι να τις συνηθίσουμε, ωστόσο ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες γιατί δεν χρειάστηκε να κλειστούμε μέσα. Έχουμε ανυπομονησία για το πρωτο μάθημα κυρίως για να γράψουμε καλά και να πετύχουμε το στόχο μας και να τελειώσουμε για να ξεκουραστούμε καθώς το δικαιούμαστε μετά από τόσο καιρό».

{https://www.youtube.com/watch?v=IDkvVW7XaPg}

#ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΘΕΜΑ_ΕΚΘΕΣΗΣ_2022


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/8SgsW26
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη