Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Τι ώρα ανακοινώνονται τα θέματα από το Υπουργείο Παιδείας

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Τι ώρα ανακοινώνονται τα θέματα από το Υπουργείο Παιδείας

Λίγο μετά τις 10 αναρτώνται από το Υπουργείο Παιδείας τα θέματα σε Ηλεκτροτεχνία, Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης για τις πανελλήνιες 2022. Οι απαντήσεις σε λίγο από το Dnews και Μεθοδικό.

Σε Ηλεκτροτεχνία, Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης εξετάζονται σήμερα, 9 Ιουνίου οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2022.

Ως ώρα έναρξης ορίζεται η 8.30 π.μ. κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

Το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να ανακοινώσει τα θέματα στα ειδικά μαθήματα λίγο μετά τις 10:00 π.μ.

Λίγο μετά Dnews και Μεθοδικό θα βάλει τέλος στην αγωνία των μαθητών αναρτώντας τα θέματα και τις απαντήσεις αυτών καθώς και μια εκτίμηση για τη βατότητα τους.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ #ΘΕΜΑΤΑ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ_2022 #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΠΑΙΔΕΙΑΣ #ΩΡΑ #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ_2022


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4RZjhCn
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη