Πανελλήνιες ΓΕΛ: Αυτό είναι το θέμα έκθεσης 2022 στη Νεοελληνική Γλώσσα

Πανελλήνιες ΓΕΛ: Αυτό είναι το θέμα έκθεσης 2022 στη Νεοελληνική Γλώσσα

Έγινε η πρεμιέρα για τους μαθητές και των ΓΕΛ στις πανελλήνιες 2022, δείτε τα θέματα της έκθεσης 2022 πρώτα στο Dnews σε συνεργασία με το φροντιστήριο Μεθοδικό.

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, τη γνωστή σε όλους μας Έκθεση έκαναν «ποδαρικό» σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022.

Υπενθυμίζεται οτι χθες, στο ίδιο μάθημα εξετάστηκαν και οι μαθητές των ΕΠΑΛ με τα θέματα να κρίνονται εύκολα βατά.

Λίγο μετά τις 10.00 π.μ. πιστό στο ραντεβού του όπως κάθε χρόνο το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το θέμα που έπεσε στην Έκθεση 2022 βάζοντας τέλος στην αγωνία των μαθητών των ΓΕΛ όλης της χώρας.

Νωρίς το απόγευμα θα ακολουθήσουν όλες οι σωστές απαντήσεις από τον ΟΕΦΕ τόσο για το θέμα έκθεσης 2022 αλλά και για τα υπόλοιπα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Την προηγούμενη χρονιά υπενθυμίζεται οτι στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας δόθηκε τμήμα από άρθρο του ημερήσιου τύπου με τίτλο «Το αύριο δεν είναι πια αδιαπέραστο πέπλο», ενώ τους δόθηκε και κείμενο του Νίκου Γκάτσου με τίτλο «Στον Σείριο» - Κείμενα της νεότερης λογοτεχνίας (και απόψεις για την ποίηση), Γ. Σπανός κ.ά, 1987».

Το θέμα της έκθεσης πέρσι ήταν οι δεξιότητες και τα εφόδια για το μέλλον.

Πάντα δίπλα στους μαθητές σε λίγη ώρα θα δημοσιεύσουμε τις απαντήσεις και θα δώσουμε μαζί με τα φροντιστήρια Μεθοδικό τη δυνατότητα στους υποψήφιους να γνωρίζουν σχεδόν αμέσως αν έγραψαν σωστά τα θέματα.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΘΕΜΑ #ΘΕΜΑΤΑ #ΘΕΜΑ_ΕΚΘΕΣΗΣ_2022 #ΓΕΛ #ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ__ΓΛΩΣΣΑ #ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/zJaxQLt
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη