-->

Θέματα Αρχαίων: Αυτά έπεσαν σήμερα στις πανελλήνιες 2022

Θέματα Αρχαίων: Αυτά έπεσαν σήμερα στις πανελλήνιες 2022

Δείτε τα θέματα αρχαίων στις φετινές πανελλήνιες 2022. Λίγο αργότερα θα ακολουθήσουν οι απαντήσεις αρχαίων αλλά και σε μαθηματικά και Βιολογία.

Τα αρχαία αποτελούσαν ανέκαθεν μάθημα για καλά διαβασμένους. Εξού και ο αυξημένος αριθμός βαρύτητας που έχουν για να εισαχθεί κάποιος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Σε λίγη ώρα θα αναρτήσει το υπουργείο Παιδείας τα θέματα Αρχαίων αλλά και των άλλων δύο πανελλαδικών εξεταζόμενων μαθημάτων. Το Dnews θα σας ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα για τα θέματα που έπεσαν και λίγο αργότερα θα σας μεταφέρει τις σωστές απαντήσεις αλλά και σχολιασμό των θεμάτων.

Την Τετάρτη σειρά έχουν τα Λατινικά, η Χημεία και η πληροφορική ενώ την Παρασκευ΄ή κλείνει ο κύκλος των υποχρεωτικώς εξεταζόμενων μαθημάτων και ξεκινούν αυτά της επιλογής όπως τα Αγγλικά, τα γαλλικά και το σχέδιο. 

Το πρωτόκολο στις φετινές πανελλήνιες 2022

O Πρόεδρος και τα μέλη των Επιτροπών Εξετάσεων κάθε εξεταστικού κέντρου για τους υποψηφίους γενικών, ειδικών, μουσικών μαθημάτων, που εξετάζονται γραπτά ή προφορικά, μεριμνούν ώστε:

α) να τηρηθεί απόσταση ενάμισι μέτρου ανάμεσα στους υποψηφίους,

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

β) να ισχύσει η υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους,

γ) να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Οι εκπαιδευτικοί και οι διοικητικοί που δεν έχουν εμβολιασθεί, ή νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο, και συμμετέχουν καθ' οιονδήποτε τρόπο στις πανελλαδικές εξετάσεις, υποχρεούνται στη διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test, με δαπάνη τους) μία φορά την εβδομάδα, έως 48 ώρες πριν από την προσέλευση τους στις εκπαιδευτικές δομές.

Πρέπει να ληφθεί μέριμνα για τον επαρκή φυσικό αερισμό των αιθουσών και για την εξασφάλιση καθαριότητας των εξεταστικών κέντρων-σχολικών μονάδων.

Για τη διεξαγωγή εξέτασης του μαθήματος «Μουσική εκτέλεση και ερμηνεία»:

α) επιτρέπεται η χρήση πνευστών και κρουστών οργάνων,

β) τηρείται απόσταση 3 μέτρων μεταξύ του εξεταζομένου και των εξεταστών-βαθμολογητών που βρίσκονται πίσω από το παραβάν,

γ) καθαρίζονται τα μουσικά όργανα με απολυμαντικό υγρό πριν από τη χρήση τους από κάθε υποψήφιο.

Για τη διεξαγωγή των πρακτικών δοκιμασιών για την εισαγωγή υποψηφίων ΤΕΦΑΑ ισχύει:

α) ο καθαρισμός με απολυμαντικό υγρό των οργάνων εξέτασης και του βοηθητικού εξοπλισμού πριν τη χρήση τους,

β) η τήρηση απόστασης ενάμισι μέτρου μεταξύ των υποψηφίων στους χώρους προετοιμασίας ή προθέρμανσης των υποψηφίων. Σε κάθε περίπτωση, ισχύουν οι σχετικές οδηγίες από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Δείτε τα θέματα των Αρχαίων ΕΔΩ

#ΘΕΜΑΤΑ_ΑΡΧΑΙΩΝ #ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_ΑΡΧΑΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/lyiWO9t
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->