Μαλακάσα: Με κεράκια και ξερά χόρτα προσπάθησε να βάλει φωτιά - Εικόνες από το σημείο (βίντεο)

Μαλακάσα: Με κεράκια και ξερά χόρτα προσπάθησε να βάλει φωτιά - Εικόνες από το σημείο (βίντεο)

Με κεριά μέσα σε ξερόχορτα φέρεται να επιχείρησε να βάλει φωτιά χθες ένας 31χρονος στη Μαλακάσα ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και συνελήφθη.

Ο δράστης της απόπειρας εμπρησμού άναψε τα κεριά και ξέσπασε σιγά-σιγά μία μικρή εστία φωτιάς. Ευτυχώς πρόλαβαν οι κάτοικοι και την έσβησαν και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Ο 31χρονος, μόλις έγινε αντιληπτός φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο όμως εντοπίστηκε γρήγορα από τους αστυνομικούς.

Πάνω του βρέθηκαν πέντε αναπτήρες, ένα κεράκι και επίσης ένα φιαλίδιο από γκαζάκι, ένα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται στους εμπρησμούς.

Αίσθηση προκάλεσε ότι ο επίδοξος εμπρηστής είχε μαζί του τρείς διαφορετικές τηλεφωνικές συνδέσεις. Όλες αντιστοιχούσαν σε πακιστανικούς αριθμούς χωρίς πραγματικούς συνδρομητές.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για να φανούν και τα κίνητρα του.

Η ΕΡΤ εξασφάλισε φωτογραφίες που δείχνουν το σημείο όπου επιχείρησε ο 31χρονος να βάλει φωτιά χρησιμοποιώντας ως προσάναμμα ξερά χόρτα και κεράκια σαν αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην εκκλησία.

#ΜΑΛΑΚΑΣΑ #ΦΩΤΙΑ #ΚΕΡΙΑ #ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ #ΑΠΟΠΕΙΡΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/aEZ18hU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη