Στις φυλακές Μαλανδρίνου οδηγείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Στις φυλακές Μαλανδρίνου οδηγείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Μετάγεται - παρά το αντίθετο αίτημά του - ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις φυλακές Μαλανδρίνου. 

Στις φυλακές Μαλανδρίνου μετάγεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, παρά το αίτημα που είχε καταθέσει να παραμείνει στον Κορυδαλλό επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και απειλές που είχε λάβει για τη ζωή του.

Στο Μαλανδρίνο - φυλακές σε απόσταση περίπου 300 χιλιομέτρων από την Αθήνα - ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα περάσει από συνέντευξη ώστε να προσδιοριστεί αν έχει γνωστούς ή άτομα από τα οποία μπορεί να κινδυνεύσει στο συγκεκριμένο κατάστημα κράτησης.

Μετά τις πρώτες ημέρες, στη διάρκεια των οποίων θα παραμείνει σε απομόνωση, ο συζυγοκτόνος πρόκειται να τοποθετηθεί σε κελί με άλλα τρία άτομα.

 Ο ίδιος έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη μεταγωγή, καθώς πλέον θα βρίσκεται σε πολύ μεγάλη απόσταση από την οικογένεια και τον δικηγόρο του. 

#ΜΠΑΜΠΗΣ_ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ #ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ #ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ #ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/RJ6ECHO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη