Πανελλήνιες 2022: Τι ώρα ανακοινώνονται τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα από το Υπουργείο Παιδείας

Πανελλήνιες 2022: Τι ώρα ανακοινώνονται τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα από το Υπουργείο Παιδείας

Λίγο μετά τις 10 π.μ το Υπουργείο Παιδείας θα δημοσιεύσει τα θέματα που έπεσαν στο μάθημα της Έκθεσης 2022 για τους μαθητές των ΓΕΛ στις πανελλήνιες 2022.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ ξεκίνησαν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, τη γνωστή σε όλους μας Έκθεση.

Το Υπουργείο Παιδείας λίγο μετά τις 10 π.μ αναμένεται να αναρτήσει και επίσημα τα θέματα της Έκθεσης ενώ, λίγο μετά τη σκυτάλη παίρνει το Dnews σε συνεργασία με το φροντιστήριο Μεθοδικό για να σας δώσει την πρώτη εκτίμηση των θεμάτων αν δηλαδή θεωρούνται βατά, καθώς και τις προτεινόμενες απαντήσεις προκειμένου να κρίνετε τις επιδόσεις σας.

screenshot

Υπενθυμίζεται ότι κατά την περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022, και συγκεκριμένα από τις 02-6-2022 έως και τις 30-6-2022 απαγορεύεται η είσοδος κοινού, δικηγόρων και επισκεπτών στο Υπουργείο Παιδείας. Εξαίρεση αποτελούν τα ραντεβού δικηγόρων για επείγουσες υποθέσεις, που θα πραγματοποιούνται μετά τις 11.00 π.μ.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα και τις απαντήσεις (ανανεώνεται συνεχώς)

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΕΚΘΕΣΗ #ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ__ΓΛΩΣΣΑ #ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ #ΘΕΜΑΤΑ #ΩΡΑ #ΘΕΜΑ #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΠΑΙΔΕΙΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/uf1A5oV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη