Πανελλήνιες 2022 ΓΕΛ: Τι ώρα βγαίνουν τα θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά, Βιολογία

Πανελλήνιες 2022 ΓΕΛ: Τι ώρα βγαίνουν τα θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά, Βιολογία

Στις 10 το πρωί αναμένεται το υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει τα θέματα των φετινών πανελληνίων 2022 στα Αρχαία, τα Μαθηματικά και τη Βιολογία.

Την Παρασκευή οι υποψήφιοι των ΓΕΛ διαγωνίστηκαν στο θέμα της έκθεσης. Τα θέματα όπως ανέφερε και σε ανακοίνωσή του ο ΟΕΦΕ θεωρήθηκαν βατά για τους υποψηφίους.

Το ίδιο βατά επιθυμούν να είναι και σήμερα οι υποψήφιοι, ορισμένοι εκ των οποίων στοχεύουν σε ανώτατες σχολές και τα μαθήματα αυτά «απαιτούν» καλές επιδόσεις, εξού και ο αυξημένος βαθμός βαρύτητας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022

Στις 10 π.μ. λοιπόν με ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας θα κάνει γνωστά τα θέματα πανελληνίων σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία ενώ λίγη ώρα μετά το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό θα σας δώσει όλες τις απαντήσεις στα θέματα για να υπολογίσετε πως τα πήγατε.

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα διαγωνιστούν σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική. Και την Τετάρτη το Dnews θα βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων μεταφέροντάς σας τα θέματα που έπεσαν αλλά και τις σωστές απαντήσεις.

Την αυλαία κλείνουν οι πανελλήνιες την Παρασκευή, όσον αφορά τα βασικά τέσσερα μαθήματα, με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία. Από την Δευτέρα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα επιλογής όπως πχ τα Αγγλικά, Γαλλικά, σχέδιο κ.α.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΓΕΛ #ΑΡΧΑΙΑ #ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ #ΒΙΟΛΟΓΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/YvnPU6J
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη