Πανελλήνιες 2022: Οι πρώτοι των πρώτων με επιδόσεις που «έσπασαν» όλα τα κοντέρ

Πανελλήνιες 2022: Οι πρώτοι των πρώτων με επιδόσεις που «έσπασαν» όλα τα κοντέρ

Οι μαθητές που αρίστευσαν στις πανελλήνιες 2022 με πάνω από 19.500 μόρια και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία περνώντας στην πρώτη τους επιλογή.

Η μαθήτρια από τα Ιωάννινα , όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, νιώθει απερίγραπτη χαρά και δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη της επιτυχία στις φετινές Πανελλήνιες, γιατί θα «πιάσει» τον στόχο της στη Νομική Αθηνών.

Η Τέα θεωρεί πως η βάση για την επιτυχία της μπήκε στη Β' Λυκείου ενώ στην συνέχεια το μεθοδικό διάβασμα στην Γ' τάξη του Λυκείου της έδωσε την υψηλή βαθμολογία. Μάλιστα κατά τη συζήτηση που είχαμε, μας ανέφερε ότι δεν στερήθηκε κάτι, δεν ήταν κουραστικό το διάβασμα τη Β Λυκείου γιατί υπήρχε το υπόβαθρο.

«Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου, που ήταν πάντα εκεί όταν το χρειαζόμουν», συμπληρώνει χαρακτηριστικά. Τη χαρά της επιτυχίας της μοιράζεται με την οικογένειά της και τον φιλόλογο πατέρα της, ο οποίος την καθοδηγούσε στο διάβασμα της.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης, ένα 10% στην Ήπειρο έχει συγκεντρώσει βαθμολογία άνω του 18.

Η Κωνσταντίνα Γιαντσίδη που συμμετείχε στις Πανελλήνιες 2022 είναι η πρώτη των πρώτων στη Ρόδο, συγκεντρώνοντας μια απίστευτα υψηλή βαθμολογία με 19.625 μόρια.

Η συγκεκριμένη βαθμολογία που ενδεχομένως να είναι και η υψηλότερη στην Ελλάδα, της δίνει υψηλότατη θέση στην Ιατρική Σχολή. Σύμφωνα με την «Ροδιακή» η μαθήτρια του Λυκείου Αφάντου κατάφερε να επιτύχει σχεδόν το απόλυτο έχοντας λάβει τις εξής βαθμολογίες: Χημεία 20, Φυσική 20 Βιολογία 19,8 και έκθεση 18,6!

Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα η Κωνσταντίνα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η φετινή χρονιά απαιτούσε επίπονη προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο». «Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον αγώνα τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως προαναφέρθηκε, σύμφωνα με την rodiaki.gr κατά πάσα πιθανότητα με τη συγκεκριμένη βαθμολογία η νεαρή από τη Ρόδο ενδέχεται να είναι η πρώτη των πρώτων σε όλη τη χώρα!

Χάρης Γκριμπογιάννης: Πρώτος των πρώτων με 19.780 μόρια! Από το 7ο Λύκειο στο ΕΜΠ..

Ο πρώτος των πρώτων είναι Γιαννιώτης. Και είναι μαθητής ενός δημόσιου σχολείου, του 7ου Λυκείου Ιωαννίνων.

Πρόκειται για τον Χάρη Γκριμπογιάννη ο οποίος αρίστευσε και στα τέσσερα μαθήματα πετυχαίνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στη χώρα –σύμφωνα με όσα είναι γνωστά μέχρι στιγμής- καθώς συγκέντρωσε 19.780 μόρια!

Έκανε το απόλυτο δηλαδή σε μια χρονιά όπου η δυσκολία σε ορισμένα μαθήματα ήταν αυξημένη.

Ο Χάρης Γκριμπογιάννης έγραψε 19,6 στην έκθεση, 19,9 στα μαθηματικά, 19,6 στη χημεία και 20 στη φυσική!

Οι καθηγητές του μιλούν για ένα σπουδαίο μυαλό και ένα πολύ συγκροτημένο παιδί.

Με τις βαθμολογίες που πέτυχε ανοίγει διάπλατα την πόρτα στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών που αποτελεί και την πρώτη του επιλογή.

Θέρμα συγχαρητήρια στον Χάρη, την οικογένειά του και τους καθηγητές του.

-Τα στοιχεία παρουσιάζονται μετά από επικοινωνία που είχε το Epiruspost με τον μαθητή που αρίστευσε και με την σύμφωνη γνώμη του.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ #ΜΟΡΙΑ #ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ieOkUW6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη