Πανελλήνιες 2022 ΕΠΑΛ: Αυτό είναι το θέμα Έκθεσης και τα Νέα Ελληνικά

Πανελλήνιες 2022 ΕΠΑΛ: Αυτό είναι το θέμα Έκθεσης και τα Νέα Ελληνικά

Με το μάθημα της Έκθεσης ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλήνιες 2022 για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ. Τα θέματα δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Παιδείας, σε λίγο ακολουθούν και οι απαντήσεις από το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό.

Λίγο μετά τις 10.00 π.μ. πιστό στο ραντεβού του όπως κάθε χρόνο το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το θέμα που έπεσε στην Έκθεση 2022 βάζοντας τέλος στην αγωνία όσων περιμένουν να μάθουν τις επιδόσεις των μαθητών και να κρίνουν τη βατότητα των θεμάτων.

Δείτε το θέμα της Έκθεσης - Νέα Ελληνικά ΕΔΩ

Το Dnews σε λίγη ώρα από τώρα σε συνεργασία με το φροντιστήριο Μεθοδικό θα πάρει όπως κάθε χρόνο τη σκυτάλη φιλοξενώντας δηλώσεις για την ευκολία ή μη των θεμάτων ενώ, θα δώσει και τις προτεινόμενες απαντήσεις στο θέμα της Έκθεσης 2022 ΕΔΩ.

Νωρίς το απόγευμα θα ακολουθούν όλες οι σωστές απαντήσεις από τον ΟΕΦΕ τόσο για το θέμα έκθεσης 2022 αλλά και για τα υπόλοιπα πανελλαδικών εξεταζόμενα μαθήματα.

Υπενθυμίζεται οτι αύριο Παρασκευή 3 Ιουνίου διαγωνίζονται και πάλι στο θέμα της Έκθεσης οι υποψήφιοι των ΓΕΛ αυτή τη φορά ενώ, το Dnews θα βρίσκεται σε εξεταστικά κέντρα, μεταφέροντας σας όλες τις εξελίξεις για το θέμα έκθεσης.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΘΕΜΑΤΑ #ΘΕΜΑ #ΕΚΘΕΣΗ #ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ__ΓΛΩΣΣΑ #ΕΙΔΗΣΕΙΣ #ΝΕΑ_ΕΛΛΗΝΙΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/2i6rqQC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη