Πανελλήνιες 2022: Θέματα και απαντήσεις από τον ΟΕΦΕ στην Έκθεση

Πανελλήνιες 2022: Θέματα και απαντήσεις από τον ΟΕΦΕ στην Έκθεση

Αυτές είναι οι απαντήσεις που προτείνει ο ΟΕΦΕ στα θέματα της Έκθεσης για τις πανελλήνιες 2022.

Σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες 2022 με τους μαθητές των ΓΕΛ να προσέρχονται στις αίθουσες, προκειμένου να εξεταστούν στο πρώτο μάθημα, αυτό της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αναμενόμενα, αλλά δύσκολα θέματα. Ο ΟΕΦΕ μετά το τέλος των εξετάσεων έδωσε στη δημοσιότητα ενδεικτικές απαντήσεις για τα σημερινά θέματα.  

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, το θέμα της ιστορικής γνώσης ήταν αυτό που απασχόλησε τους μαθητές των Πανελληνίων 2022.

«Τόσο οι γλωσσικές, όσο και οι ασκήσεις που σχετίζονται με την προθετικότητα δεν πρέπει να δυσκόλεψαν τους υποψήφιους, ενώ στη Λογοτεχνία το πεζό κείμενο που δόθηκε ήταν κατανοητό και η εύρεση κειμενικών δεικτών δυνατή.

Στο θέμα της έκθεσης κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν δύο ζητούμενα σχετικά με την αξία και τη βιωματική απόκτηση της ιστορικής γνώσης με τη μορφή άρθρου. Πολλές από τις ιδέες του περιεχομένου μπορούσαν να αντληθούν από τα κείμενα αναφοράς. Γενικά στα θέματα μπορούσαν να ανταποκριθούν οι καλά προετοιμασμένοι». 

Δείτε τις απαντήσεις από τον ΟΕΦΕ ΕΔΩ

Νωρίτερα το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό ανακοίνωσαν επίσης τα θέματα και τις απαντήσεις αυτών.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΟΕΦΕ #ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9XCSTrU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη