Φονικό στον Μυλοπόταμο: Σήμερα η κηδεία του 22χρονου, βαφτίστηκε ο νεογέννητος γιος του, φόβοι για βεντέτα (βίντεο)

Φονικό στον Μυλοπόταμο: Σήμερα η κηδεία του 22χρονου, βαφτίστηκε ο νεογέννητος γιος του, φόβοι για βεντέτα (βίντεο)

Σήμερα θα γίνει η κηδεία του 22χρονου που έπεσε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής στο χωριό Αργουλιό Μυλοποτάμου από πυρά 44χρονου που παραδόθηκε χθες στις Αρχές.

Το «τελευταίο αντίο» θα πουν σήμερα στον 22χρονο πατέρα η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι, που αναμένεται να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία, στις 17:00 το απόγευμα, οπότε και θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής και θα ακολουθήσει η ταφή του.

Χθες μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού στον Μυλοπόταμο βαφτίστηκε ο νεογέννητος γιος του 22χρονου (και πήρε το όνομά του) όπως επιβάλει το έθιμο. Ο 22χρονος είχε γίνει πατέρας πριν από περίπου έναν μήνα.

Ο 44χρονος καθ' ομολογίαν δράστης του φονικού, παραδόθηκε περίπου στις 11 το πρωί της Δευτέρας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρέθυμνου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Λίγο μετά τις 20:00, πέρασε το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου, υπό δρακόντεια μέτρα, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, στις 12:00.

Στη διάρκεια της σύντομης απολογίας του ο 44χρονος παραδέχθηκε την πράξη τουm όπως αναφέρει το Creta24. Χαρακτηριστικά φέρεται να είπε ότι «θόλωσε το μυαλό» του, καθώς είχε προηγηθεί έντονο επεισόδιο με το θύμα.

Ο 44χρονος μετά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο, μεταφέρθηκε στα κρατητήρια Ρεθύμνου όπου και θα παραμείνει μέχρι και την απολογία του.

Φόβοι για αντεκδίκηση

Το κλίμα στην τοπική κοινωνία του Μυλοπόταμου είναι βαρύ, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών καθώς λόγω του παρελθόντος μεταξύ των δύο οικογενειών υπάρχει ο φόβος της αντεκδίκησης.

Η Αστυνομία είναι επί ποδός παρά το γεγονός ότι η ενέργεια του 44χρονου να παραδοθεί εκτονώνει κάπως την κατάσταση.

#ΦΟΝΙΚΟ #ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ #ΚΗΔΕΙΑ #ΚΡΗΤΗ #ΒΕΝΤΕΤΑ #ΒΑΦΤΙΣΗ #ΓΙΟΣ #ΔΡΑΣΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/kSWMHju
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη