Αυτός είναι ο 22χρονος που δολοφονήθηκε σε χωριό του Ρεθύμνου: Τα πρώτα λόγια της γυναίκας του (εικόνες)

Αυτός είναι ο 22χρονος που δολοφονήθηκε σε χωριό του Ρεθύμνου: Τα πρώτα λόγια της γυναίκας του (εικόνες)

Θρήνος και οργή επικρατεί στον Αργουλιό Μυλοποτάμου εκεί που ο 22χρονος Κ.Χ. έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από 44χρονο συγχωριανό του.

Μπροστά από το σπίτι της αδερφής του, φέρεται να δολοφονήθηκε 22χρονος άνδρας την Κυριακή στο στην περιοχή Αργουλιό στον Μυλοπόταμο της Κρήτης.

Ο δράστης που αναζητείται τον πυροβόλησε, σύμφωνα με τις πρώτες ππληροφορίες, στην πλάτη - με αποτέλεσμα παρά την έγκαιρη άφιξη ασθενοφόρου ο νεαρός να καταλήξει πριν φτάσει στο νοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός των δύο ανδρών για διαφορές που είχαν για τα χειμαδιά και περιοχή βοσκότοπων.

Δράστης και θύμα λογόφεραν και κάποια στιγμή ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και πήρε το δρόμο για το σπίτι της αδερφής του. Ο δράστης φέρεταιν να τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές.

Πατέρας νεογέννητου το θύμα

Ο νεαρός ήταν πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού και είχε αναρτήσει μάλιστα φωτογραφίες από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιός του, στο προφίλ του στο Facebook.

Καταγραφή

Κάνεις από τους οικείους του θύματος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όλοι τους εκφράζουν την αγανάκτηση τους και περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Λίγες ώρες μετά το φονικό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, η χήρα του 22χρονου, με ένα σπαρακτικό μήνυμα, αποχαιρέτησε τον σύζυγό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως φαίνεται και στην ανάρτηση η οργή ξεχειλίζει.

ηξηυηηυ

Σημειώνεται πως νωρίτερα συγγενείς του 22χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο Ρεθύμνου.

#ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΝΕΚΡΟΣ #ΡΕΘΥΜΝΟ #ΚΡΗΤΗ #ΧΗΡΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/aJrGPYb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη