-->

Αυτός είναι ο 27χρονος που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης στη Θεσσαλονίκη

Αυτός είναι ο 27χρονος που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης στη Θεσσαλονίκη

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας τα στοιχεία και φωτογραφίες του 27χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στη Θεσσαλονίκη. 

Στοιχεία και φωτογραφίες του 27χρονου που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη στη Θεσσαλονίκη, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, έπειτα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την καταγγελία ο 27χρονος παρέσυρε την ανήλικη σε αγροτική περιοχή, όπου φέρεται να την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη. 

Σε βάρος του 27χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, η οποία φέρεται να τελέστηκε την 07-06-2022 στο 12ο χλμ Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά. 

Πρόκειται για τον ΔΗΜΟΥ Πέτρο του Χρήστου, γεν. το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

astynomia1

Ο 27χρονος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία 16χρονης ότι στις 7 Ιουνίου στην περιοχή του Λαγκαδά και χρησιμοποιώντας σωματική βία την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη. 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

#ΒΙΑΣΜΟΣ #ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ #ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ #ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0FsgPue
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->