Πάτρα: Ανατροπή για την αποσφράγιση του σπιτιού της σπιτονοικοκυράς - Νέα πρόταση για 270.000 ευρώ

Πάτρα: Ανατροπή για την αποσφράγιση του σπιτιού της σπιτονοικοκυράς - Νέα πρόταση για 270.000 ευρώ

Σε εξέλιξη είναι η προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Έως το τέλος του μήνα αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα για την υπόθεση.

Στις 29 Ιουνίου θα εξεταστεί το αίτημα για αποσφράγιση του σπιτιού στην οδό Μπιζανίου ενώ τις επόμενες μέρες θα κληθούν να καταθέσουν οι δύο γυναίκες που τη φρόντιζαν. Τελευταίοι για κατάθεση θα κληθούν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Στην εκπομπή "Το Πρωινό" μίλησε και ο συνήγορος συγγενών της σπιτονοικοκυράς, κ. Λέων, ο οποίος είπε "πως υπάρχει ενδιαφέρον και μία προσφορά για αγορά του τριώροφου σπιτιού στην Πάτρα και δίνουν 270.000 ευρώ, τη στιγμή που τα χρέη είναι περίπου 150.000 – 160.000 ευρώ"

"Οι συγγενείς της σπιτνοικοκυράς τα χρήματα που θα εισπράξουν από την πώληση του ακινήτου θα τα δωρίσουν σε ίδρυμα" συμπλήρωσε ο κ. Λέων.

 

#ΠΑΤΡΑ #ΠΩΛΗΣΗ #ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ #ΤΙΜΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/K31hgQk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη