Εντάσσονται στο ΕΣΠΑ τα "Πράσινα Σημεία" των Δήμων Λεβαδέων, Χαλκιδέων, Λαμιέων και Αμφίκλειας – Ελάτειας με προϋπολογισμό άνω των 3.000.000 €


Εντάσσονται στο ΕΣΠΑ τα "Πράσινα Σημεία"

των Δήμων Λεβαδέων, Χαλκιδέων, Λαμιέων και Αμφίκλειας – Ελάτειας

με προϋπολογισμό άνω των 3.000.000 €

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αξιολόγησης, εκδόθηκε ο οριστικός πίνακας και εντάσσονται οι ακόλουθες πράξεις στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» και συγκεκριμένα στη Δράση «Δηµιουργία "Πράσινων Σηµείων" και δικτύωσή τους»:

 

  1. «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ», με δικαιούχο τον Δήμο Λεβαδέων και με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ύψους 867.240,28 €. 

  2. «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ(Green Point) ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ», με δικαιούχο τον Δήμο Χαλκιδέων και με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ύψους 1.182.011,14 €.

  3. «Πράσινο Σημείο Δήμου Λαμιέων», με δικαιούχο τον Δήμο Λαμιέων και με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ύψους 519.850,75 €.

  4. «Πράσινο Σημείο Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας», με δικαιούχο τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας και με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ύψους 489.627,84 €.

«Η Διαχειριστική μας Αρχή ολοκλήρωσε την αξιολόγηση, προκειμένου να ενταχθούν και να μπουν στο στάδιο της υλοποίησης τέσσερα πολύ σημαντικά έργα για τους δήμους Λεβαδέων, Χαλκιδέων, Λαμιέων και Αμφίκλειας - Ελάτειας. Συνολικά, εγκρίθηκαν χρηματοδοτήσεις ύψους άνω των 3.000.000 ευρώ για τη δημιουργία “Πράσινων Σημείων”. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα γίνει τα ίδιο και για την πρόσκληση χρηματοδότησης έργων διαχείρισης βιοαποβλήτων», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη