Δολοφονία στο Μυλοπόταμο: Ενώπιον του εισαγγελέα ο 44χρονος δράστης

Δολοφονία στο Μυλοπόταμο: Ενώπιον του εισαγγελέα ο 44χρονος δράστης

Στον εισαγγελέα στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου οδηγήθηκε λίγο μετά τις 18:00 ο δράστης της δολοφονίας στον Μυλοπόταμο, ο οποίος παραδόθηκε νωρίτερα στις Αρχές.

 

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, υπό τον φόβο των αντιποίνων. Αστυνομική παρουσία υπάρχει και στο χωριό Αργουλιός του Μυλοποτάμου.

Ο 44χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του 22χρονου προσήλθε στις 11 το πρωί της Δευτέρας μαζί με τον συνήγορό του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ παράλληλα παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον άτυχο 22χρονο έξω από το σπίτι της αδελφής του, στην περιοχή του Μυλοποτάμου, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για τα βοσκοτόπια και είναι πιθανό αυτό να όπλισε το χέρι του 44χρονου. Ο δράστης είναι πατέρας δύο παιδιών.

Βαπτίστηκε το παιδί του αδικοχαμένου 22χρονου

Εν τω μεταξύ, σκηνές τραγωδίας εκτυλίχθηκαν νωρίτερα, καθώς το μωράκι του 22χρονου θύματος, που γεννήθηκε μόλις λίγες εβδομάδες πριν, βαπτίστηκε σε κλίμα συγκίνησης και σπαραγμού, προκειμένου στη συνέχεια να κηδευτεί ο αδικοχαμένος πατέρας, όπως επιτάσσει το τοπικό έθιμο

Συγκλονίζει ο πεθερός του θύματος - Δείτε το βίντεο 

#ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ #ΡΕΘΥΜΝΟ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9mfFZe0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη