Μυλοπόταμος: «Με σημάδευε ο αδερφός του με όπλο», συγκλονίζει η σύζυγος του θύματος

Μυλοπόταμος: «Με σημάδευε ο αδερφός του με όπλο», συγκλονίζει η σύζυγος του θύματος

Ο 44χρονος, που πυροβόλησε τρεις φορές τον άτυχο 22χρονο πατέρα ενός νεογέννητου παιδιού, θα απολογηθεί στις 6 το απόγευμα.

 

Τα λόγια που έγραψε στο διαδίκτυο η σύζυγος του 22χρονου, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του άντρα της, είναι σπαρακτικά.

«Πού είσαι καρδιά μου;… Ακόμη δεν ήρθες… Έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει να του μιλήσεις… Γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα καρδιά;… Τέτοια ώρα ήσουν δίπλα του και τον τάιζες… δεν ήθελες να κλαίει ο πιπίκος σου… ο πασάς σου που έλεγες… και τον είχες δίπλα σου συνεχώς… Τώρα πού είσαι; Δεν σε άφησαν να γυρίσεις πίσω στο παιδί σου οι καταραμένοι. Σε ζήλευαν καρδιά μου επειδή ήσουν δυνατός και δε σήκωνες μύγα στο σπαθί σου… επειδή ήσουν τόσο καλός και άξιος πατέρας σε ζήλευαν καρδιά μου… τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου;… Ήσουν το στήριγμα μου…».

Νωρίτερα είχε γράψει… «Έφυγες και δεν χάρηκες καθόλου το παιδί σου… Που έλεγες πως θα είσαι δίπλα του… Έκανες τα πάντα για εκείνο… Ήσουν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου… Τι θα πω στο παιδί σου που σε περιμένει να το πάρεις αγκαλιά, να το κοιμήσεις όπως κάθε βράδυ;… Να το προσέχεις τόσο καλά… καλύτερα κι από εμένα καρδιά μου… Πού είσαι τώρα που σε ζητάμε και οι δυο; Μας άφησες ψυχή μου. Δεν προλάβαμε να χαρούμε τίποτα. Ούτε τον γάμο μας, ούτε το παιδί μας. Σ' αγαπώ καρδιά μου και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Πάντα θα ζεις στη καρδιά μας!»

Συγκλονίζει και η ανάρτηση της αδερφής του 22χρονου…. «Γιατί; αδελφέ μου… γιατί; Σε είχε βοηθήσει πολλές φορές η παναγία… σήμερα όμως που γιόρταζε η Χάρη της όχι Αδελφέ μου… Πού είσαι;; Και ο Στέλιος μας περιμένει τη μηχανή που του έταξες… τώρα ποιος θα 'του την πάρει; Αδελφέ μου… Πώς θα του το πω ότι δεν θα σε ξαναδεί… να δει τον θείο του, την αδυναμία του… Πώς; Που μπροστά στα μάτια μου σου αφαίρεσαν την ζωή σου Αδελφέ μου…Που δεν σε αφήσαν Αδελφέ μου να χαρείς τον γιο σου … που δεν σε αφήσαν να χαρείς τίποτα… Τίποτα δε χάρηκες. Η ψυχή σου όμως θα ηρεμήσει… Καλό παράδεισο Αδελφέ μου…».

Τον σκότωσε μπροστά στα μάτια συγγενών

Το φονικό έγινε έξω από το σπίτι της αδελφής του θύματος. Οι δύο άνδρες είχαν λογομαχήσει λίγη ώρα νωρίτερα, τους χώρισαν και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Την ώρα που ο 22χρονος περπατούσε στον δρόμο μαζί με τους συγγενείς του, ο 44χρονος πέρασε από δίπλα τους με το φορτηγάκι του, ισχυριζόμενος ότι πάει στα ζώα του. Διαπληκτίστηκαν ξανά και τότε ο δράστης έβγαλε το πιστόλι και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, εν ψυχρώ.

#ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ #ΘΥΜΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΟΠΛΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/FA8hTwv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη