Καιρός: Ισχυρές μπόρες και καταιγίδες το επόμενο 48ωρο, φθινοπωρινή «έφοδος» την Παρασκευή - Η πρόγνωση Αρναούτογλου

Καιρός: Ισχυρές μπόρες και καταιγίδες το επόμενο 48ωρο, φθινοπωρινή «έφοδος» την Παρασκευή - Η πρόγνωση Αρναούτογλου

Άστατος θα είναι ο καιρός στη χώρα μας και έτσι θα κυλήσει ολόκληρη η εβδομάδα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, στη χώρα μας θα βρίσκονται στο προσκήνιο ισχυρές μπόρες και καταιγίδες σε αρκετές κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές το επόμενο 48ωρο.

Ο κ. Αρναούτογλου κάνει λόγο για φθινοπωρινή «έφοδο» την Παρασκευή κυρίως στα κεντρικά και βόρεια με πιθανότητα για «πολύ νερό».

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook, «σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αρκετές ηπειρωτικές περιοχές δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά καθημερινών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχών ή καταιγίδων, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια μάλιστα της Παρασκευής θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδας, έτσι ώστε δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και αρκετά προβλήματα!!!».

{https://ift.tt/8G25fb4}

#ΚΑΙΡΟΣ #ΣΑΚΗΣ_ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ #ΒΡΟΧΕΣ #ΜΠΟΡΕΣ #ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/QBdWtna
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη